Din röst behövs – skriv under för planeten

Klimatkrisen har redan kostat liv, ödelagt hem och lämnat miljontals utan tak över huvudet eller möjlighet att få tag på föda. Vi måste få våra politiker att ta ansvar och agerar mot krisen. Klicka på länken och skriv under för att kräva att politiker sätter människors, djurs och vår planets hälsa först! 

– Medan regeringar kryper fram långsamt mot att minska utsläppen, tar klimatkrisen just nu över hela samhällen till följd av skogsbränder, extrema översvämningar och torka, säger Kaisa Kosonen, politisk rådgivare för klimat och energifrågor på Greenpeace Norden.

Vi vet att klimatkrisen är här, det är inte längre några tvivel. Vår framtid och överlevnad hotas av stigande havsnivåer, orkaner, torka, bränder, värmeböljor och extremväder.

Varje dag blir läget mer och mer akut och nu måste vi tillsammans göra det vi kan för att ta oss ur krisen. Greenpeace är världens största oberoende miljöorganisation. I över 50 år har de arbetat för att skydda vår planet.

Genom att klicka på länken nedan och skriva under är du med och kräver att våra politiker börjar ta ansvar – innan det är för sent.

Om Greenpeace

• Greenpeace grundades 1971 som en protest mot USA:s kärnvapentester. Idag är de världens största oberoende miljöorganisation.

• Greenpeace använder fredliga, kreativa metoder för att bana väg mot en mer grön och fredlig värld och för att konfrontera de system som hotar miljön.

• Det är privatpersoner som möjliggör arbetet för en grönare planet. Greenpeace tar inte emot bidrag från varken stater eller företag, vilket ger dem en oberoende röst som endast talar för miljöns intressen.

Nästa artikel