Klassiska skotillverkaren släpper exklusiv kollektion – här är ECCO Exostrike

Vind, kyla, tuff terräng eller asfalt. Oavsett var du befinner dig ska dina skor ge dig de bästa förutsättningarna. Nu släpper ECCO en helt unik kollektion vandringskängor som kan ta dig precis vart du vill med stil.

Kolla in ECCO:s senaste nyhet ECCO Exostrike! Klicka här för att ta del av tillfälliga sortimentet.

Allt fler väljer att vandra och friluftsmodet har under de senaste åren vuxit explosionsartat. Trots det har vandringskängan behållit sin klassiska stil och sett likadan ut år efter år – fram tills nu.

Nu lanserar ECCO en helt ny och revolutionerande sko: ECCO Exostrike. I kollektionen ingår tre olika modeller: Exostrike Dyneema, Exostrike Hydromax och Exostrike Gore-Tex.

Exostrike Gore-Tex:

Det här är skon som tillåter dig att vara street style högt upp på en bergstopp eller på en lerig vandringsled. Nu behöver man inte längre välja mellan stil och komfort.

Med stilren och modern design har ECCO tagit friluftsmodet till nästa nivå. I och med att det ingår flera olika modeller i serien så finns det garanterat något för alla. Gemensamt för alla skor är att materialval och design har skräddarsytts med avancerad teknik för att passa perfekt både i storstan, naturen eller i tuff terräng.

Exostrike Hydromax:

Skons minimalistiska och skandinaviska design har dessutom blivit prisbelönad flera gånger om. ECCO Exostrike Dyneema blev år 2018 vinnare i ärofyllda Red Dot Design Award, en internationell designutmärkelse för god formgivning.

Exostrike Dyneema:

Den unika kängan är verkligen ett bevis på att man aldrig mer behöver kompromissa. En sko kan vara både stilren och snygg samtidigt som man är redo för alla slags äventyr.

Snygg, bekväm och ett av de mest slitstarka materialen i världen. ECCO Exostrike tar friluftslivet till en ny nivå.

Nästa artikel