Kombinera stil med äventyr i höst – här är skorna för alla tillfällen

Allt fler väljer att ha en aktiv livsstil och med hösten kommer ofta en längtan efter tid ute i naturen. Men att skaffa utrustning för både skogspromenaden och citylivet kan bli en dyr historia – man vill ju både vara snyggt klädd på jobbet men ha praktiska skor och kläder i naturen.

Kolla in ECCO:s nya kollektion – lämpad för både vandring och cityliv!
Här från alla olika vinklar.

Men det problemet har ECCO löst. Nu finns skorna som gör det möjligt att gå från jobbet direkt ut i naturen – utan extra ombyte. ECCO:s satsning Exostrike är en bekväm och praktisk sko, samtidigt som den inte tummar på stilen.

I den exklusiva kollektionen finns flera olika modeller, alltså finns det en sko för allas smak och behov. Men gemensamt för dem alla är att de ska tåla tuffare terränger samtidigt som de ska vara snygga att ha i citylivet.

ECCO har satsat stort på materialet när de tagit fram Exostrike. Alla skor är försedda med antingen en hydromaxbehandling eller Gore-tex och är därför vattenavvisande eller helt vattentäta. Det som skiljer Exostrike från en vanlig vandringssko är att skorna är väldigt lätta att ha på sig. Skorna har en mellansula som ger extra stötdämpning och som håller fötterna varma även vid minusgrader.

Och trots alla praktiska funktioner har man ändå inte tummat på looken. För kolla bara, visst är det här snygga skor att ha från city direkt till vandringen?

I höst kan man alltså med gott samvete investera i nya skor då endast ett par krävs för alla terränger. Bekvämlighet behöver inte utesluta en snygg design!

Läs mer om den hyllade teknologin bakom ECCO:s senaste satsning – därför klarar den av våt terräng så väl som brännhet asfalt.

Nästa artikel