Vill du hjälpa ditt barn bli bättre på matte? Här är knepet!

Publicerat: 2022-21-9

Hur kan du ge ditt barn de bästa förutsättningarna att klara matematiken i skolan? Matteappen Zcooly är den perfekta mattecoachen för ditt barn. Just nu kan nya kunder testa gratis i 30 dagar!

Passa på! Zcooly öppnar upp appen för alla i 30 dagar: få din gratiskod här. Ingen bindningstid.

Matteappen Zcooly är det efterlängtade pedagogiska hjälpmedlet som på kort tid har fått stor uppmärksamhet av lärare och föräldrar. 100 000 barn har redan lärt sig matematik med Zcooly! Appens spelmekanik förvandlar matematik, som många barn har svårigheter med, till någonting roligt och spännande.

I Zcoolys mattevärld finns över 300 olika spelövningar, som alla bygger på Skolverkets läroplan i matematik. Här kan barnen lära sig klockan medan de hjälper bonden Gunnart på hans gård, eller baka med Johanna i Kakmakeriet – samtidigt som de lär sig räkna bråk.

Genom att utforska spelen i appen tillsammans med ditt barn får du en bättre förståelse för innehållet. Det är enkelt att navigera i appen och välja spel efter ditt barns kunskapsnivå och ålder.

Du som förälder får dessutom koll på hur mycket ditt barn har lärt sig i varje spel och vad som finns kvar att lära sig, via Zcoolys föräldrasida och regelbundna mailutskick.

– Zcooly fångar verkligen barnens intresse och jag tycker dom har lyckats superbra med den här tjänsten. Den engagerar både stora och små här hemma, säger föräldern Mona.

Passa på! Zcooly öppnar upp appen för alla i 30 dagar: få din gratiskod här. Ingen bindningstid.

Så skapar man ett konto hos Zcooly

✅ Klicka på någon av länkarna i den här artikeln för att komma till Zcoolys hemsida.
✅ Fyll i dina personliga uppgifter, det tar bara någon minut.
✅ Man får direkt tillgång till över 300 spelövningar med fokus på matte. Zcooly är fritt från reklam och köp i appen.
✅ Just nu är Zcooly gratis för alla nya kunder! I vanliga fall kostar Zcooly från 119 kr/månad.

Nästa artikel