Så kan barnens skärmtid bli meningsfull: ”Föräldrar tycker det är fantastiskt bra”

Publicerat: 2023-29-9

I appen Zcooly har läroplanen förvandlats till spännande spelupplevelser – allt för att ge barn en rolig och pedagogisk stund framför paddan. Just nu kan alla nya användare testa appen helt gratis i 30 dagar.

Erbjudande: Testa Zcooly gratis i 30 dagar. Avsluta när du vill!

Den ökade digitaliseringen i samhället har gett oss nya moderna hjälpmedel som underlättar inlärning. Inte minst i skolan, där digitala verktyg har kommit till stor nytta för elever och hjälpt många att göra inlärningen roligare.

Ett av dessa hjälpmedel är matte-appen Zcooly som är framtagen för att barn ska få en positiv upplevelse av matematik och tycka det är roligt och spännande att lära sig nya saker inom ämnet. På Zcooly finns spelutvecklare och pedagoger som utvecklar roliga spelupplevelser som följer läroplanen.

– Mattespelen är uppbyggda för att utveckla barns mattekunskaper och locka till nyfikenhet, utan att det ska kännas krångligt eller frustrerande att lära sig. Det är när man hittar glädjen och intresset som lärandet blir som bäst, säger Chäthrin Wadström, pedagog och grundare av matteappen Zcooly.

Erbjudande: Testa Zcooly gratis i 30 dagar. Avsluta när du vill!

Med Zcooly spenderar barnet meningsfull tid framför den skärm som så ofta används till intetsägande spel och slötittande. Föräldrar hör ofta av sig och berättar att de inte längre behöver oroa sig över skärmtiden.

– Många föräldrar tycker det är fantastiskt bra med en extra mattehjälp utanför skolan. De är inte oroliga vad barnen gör med skärmen – det är en trygghet att veta att skärmtiden är meningsfull tror jag, säger Chäthrin Wadström.

Just nu har Zcooly ett generöst erbjudande för alla som ännu inte testat appen: första månaden kostnadsfritt! För att ta del av erbjudandet följer man länkarna i den här artikeln. Det tar bara någon minut att skapa ett konto och man har ingen bindningstid.

Erbjudande: Testa Zcooly gratis i 30 dagar. Avsluta när du vill!

Så skapar man ett konto hos Zcooly

✅ Klicka på någon av länkarna i den här artikeln för att komma till Zcoolys hemsida.
✅ Fyll i dina personliga uppgifter, det tar bara någon minut.
✅ Man får direkt tillgång till över 300 spelövningar med fokus på matte. Zcooly är fritt från reklam och köp i appen.
✅ Just nu är Zcooly gratis för alla nya kunder! I vanliga fall kostar Zcooly från 119 kr/månad.

Nästa artikel