Tips: 5 anledningar att testa Zcooly

Publicerat: 2023-16-11

Spenderar barnen många timmar framför skärmen? Som förälder behöver man inte oroa sig om skärmtiden är meningsfull. Här är 5 anledningar till att testa matteappen Zcooly.

Här kan du testa Zcooly gratis i 30 dagar! Tidsbegränsat erbjudande.

1. Slipp tjat om skärmtid

Många föräldrar oroar sig över sina barns skärmtid. Om man låter barnen testa matteappen Zcooly, med över 300 spelövningar med fokus på matte, kan man låta dem sitta framför en skärm med gott samvete. Man kan känna sig helt trygg i att de samtidigt lär sig något!

2. Lärandet blir en lek

Tusentals barn kämpar med matematiksvårigheter. Så ska det inte behöva vara! Zcooly vill göra matte roligt genom interaktiva spel, framtagna för att motivera barn att lära sig matte – och samtidigt tycka att det är roligt.

3. Användarna hyllar den

Den svenskutvecklade matteappen hyllas av dem som redan testat. En förälder som testat Zcooly, Hea, skriver så här: ”Att få skapa sin egen avatar och sedan ge sig ut på spännande uppdrag tycker min dotter är riktigt kul! Samtidigt lär hon sig att räkna, men på ett roligt sätt. Spelet rekommenderas verkligen!”

4. Den följer läroplanen

Upplägget i Zcoolys spelövningar är framtaget av erfarna pedagoger och följer samma progression som i läroplanen. På så sätt kan Zcooly hjälpa barnen att klara av matematiken i skolan. Ju tidigare man börjar, desto bättre förutsättningar att lyckas med avancerad matematik i framtiden.

5. Det är gratis

Blir du nyfiken och vill låta ditt barn testa Zcooly? Just nu kan man testa gratis i en månad, helt utan bindningstid. På så sätt kan man utforska appens spelövningar i lugn och ro tillsammans med barnet – en perfekt sysselsättning för mörka höstkvällar.

Här kan du testa Zcooly gratis i 30 dagar! Tidsbegränsat erbjudande.

Så skapar man ett konto hos Zcooly

✅ Klicka på någon av länkarna i den här artikeln för att komma till Zcoolys hemsida.
✅ Fyll i dina personliga uppgifter, det tar bara någon minut.
✅ Man får direkt tillgång till över 300 spelövningar med fokus på matte. Zcooly är fritt från reklam och köp i appen.
✅ Just nu är Zcooly gratis för alla nya kunder! I vanliga fall kostar Zcooly från 119 kr/månad.

Nästa artikel