Därför väljer Zcooly att öppna upp sin matteapp – för alla

Publicerat: 2023-16-11

Meningsfull skärmtid, roligare lärande och pedagogiskt upplägg. Det finns många fördelar med matteappen Zcooly. Nu ger grundarna av appen ALLA barn chans att testa!

JUST NU: Testa Zcooly helt gratis – i 30 dagar. Få din gratiskod här!

Enligt PISA anses var femte barn i Sverige vara lågpresterande i matematik. Men det finns verktyg som kan göra lärandet både roligt och spännande. Ett av dem är Zcooly.

Zcoolys app är utvecklad för att göra matematik motiverande för barn i åldrarna 5–12 år. Totalt finns över 300 spelövningar som alla bygger på Skolverkets läroplan och är utvecklade tillsammans med erfarna pedagoger.

Nu öppnar Zcooly upp matteappen för alla – med syftet att alla barn ska ha en chans att lära sig och få uppleva glädjen av att lyckas med matematiken.

– Därför har vi förvandlat läroplanen till kul spelupplevelser! Mattespelen är uppbyggda för att utveckla barns mattekunskaper och locka till nyfikenhet, utan att det ska kännas krångligt eller frustrerande att lära sig, säger Chäthrin Wadström, medgrundare av Zcooly.

I vanliga fall kostar en prenumeration på Zcooly från 119 kronor i månaden, men med Zcoolys erbjudande som gäller för alla nya kunder får man testa gratis i 30 dagar.

Det enda man behöver göra är att registrera sig via länkarna i den här artikeln och ladda ner appen – sen är det bara att låta barnen förtrollas av Zcoolys magiska mattevärld.

JUST NU: Testa Zcooly helt gratis – i 30 dagar. Få din gratiskod här!

Så skapar man ett konto hos Zcooly

✅ Klicka på någon av länkarna i den här artikeln för att komma till Zcoolys hemsida.
✅ Fyll i dina personliga uppgifter, det tar bara någon minut.
✅ Man får direkt tillgång till över 300 spelövningar med fokus på matte. Zcooly är fritt från reklam och köp i appen.
✅ Just nu är Zcooly gratis för alla nya kunder! I vanliga fall kostar Zcooly från 119 kr/månad.

Nästa artikel