Smarta knepet som kan stärka självförtroendet i matte

Publicerat: 2021-17-3

Dåligt självförtroende i matte är tyvärr vanligt bland barn i skolåldern. Med hjälp av matteappen Zcooly kan man övervinna matteångest och lära sig matte på ett motiverande och roligt sätt! Just nu kan alla nya kunder testa appen helt gratis.

Just nu: Testa Zcooly gratis. Ta del av erbjudandet här! 

Tusentals barn och ungdomar i Sverige kämpar med mattesvårigheter. I många fall är svårigheterna kopplade till dåligt självförtroende och brist på tro att man klarar av uppgifterna. Det gör att nya matteuppgifter kan kännas skrämmande och nästan omöjliga att förstå.

Men det finns sätt som kan öka barns självförtroende att klara av matten i skolan. Spelappen Zcooly är utvecklad med syftet att göra matte roligt och motiverande för barn mellan 5-12 år. Appens 300 spelövningar bygger på Skolverkets läroplan och är utvecklade tillsammans med erfarna pedagoger.

– Vi har förvandlat läroplanen till kul spelupplevelser. Mattespelen är uppbyggda för att utveckla barns mattekunskaper och locka till nyfikenhet, utan att det ska kännas krångligt eller frustrerande att lära sig, säger Chäthrin Wadström, före detta lärare i 25 år och en av Zcoolys grundare.

En som har testat Zcoolys app är mamman Therese, som har dottern Ellah.
– Ellah behöver öva på multiplikationstabellen och har nu hittat ett roligt sätt att lära sig, hon som annars tycker att matematik är ganska tufft, berättar Therese.

Nu går Zcooly ut med ett erbjudande till alla nya kunder: testa gratis! Man kan säga upp medlemskapet när som helst.

Just nu: Testa Zcooly gratis. Ta del av erbjudandet här! 

Så skapar man ett konto hos Zcooly

✅ Klicka på någon av länkarna i den här artikeln för att komma till Zcoolys hemsida.
✅ Fyll i dina personliga uppgifter, det tar bara någon minut.
✅ Man får direkt tillgång till över 300 spelövningar med fokus på matte. Zcooly är fritt från reklam och köp i appen.
✅ Just nu är Zcooly gratis för alla nya kunder! I vanliga fall kostar Zcooly från 119 kr/månad.

Nästa artikel