Medgrundaren om matteappen: ”Vill ge alla barn chans att lyckas i skolan”

Publicerat: 2022-21-9

Över 100 000 barn har lärt sig matematik med Zcooly.
– Vi ser att vår produkt funkar grymt bra för inlärning med mängder av success stories, säger Zcoolys vd och medgrundare Jonathan Wadström.

Just nu kan nya kunder testa appen gratis!

Passa på! Zcooly öppnar upp appen för alla i 30 dagar: få din gratiskod här. Ingen bindningstid.

Enligt PISA anses var femte barn i Sverige vara lågpresterande i matematik. Men det finns verktyg som kan göra lärandet både roligt och spännande. Ett av dem är Zcooly.

Zcoolys app är utvecklad för att göra matematik motiverande för barn i åldrarna 5–12 år. Totalt finns över 300 spelövningar som alla bygger på Skolverkets läroplan och är utvecklade tillsammans med erfarna pedagoger.

– Våra spel är en hjälp för alla, inte bara de som har svårt för matematik.
Vi ser att vår produkt funkar grymt bra för inlärning med mängder av success stories både hos lågpresterande barn och för barn som är understimulerade, säger Zcoolys vd och medgrundare Jonathan Wadström.

Han har märkt av en markant förändring i attityden till utbildande datorspel under senaste åren. I dag är det ett populärt hjälpmedel i skolvärlden.

– Man har helt annan syn på spel och gamification. Jag kommer ihåg att jag ringde lärare förut som sa att ”i skolan spelar vi inte, här lär vi oss”. Nu har de flesta en helt annan förståelse och lyssnar intresserat. Även flera av dagens småbarnsföräldrar är positivt inställda till spel som ett effektivt verktyg för utbildning, säger Jonathan Wadström.

Nyfiken på att testa Zcooly? Just nu får nya kunder chansen att testa Zcooly gratis 30 dagar. Det enda du behöver göra är att registrera dig och ladda ner appen, sen kan hela familjen ta del av Zcoolys magiska mattevärld!

Passa på! Zcooly öppnar upp appen för alla i 30 dagar: få din gratiskod här. Ingen bindningstid.

Så skapar man ett konto hos Zcooly

✅ Klicka på någon av länkarna i den här artikeln för att komma till Zcoolys hemsida.
✅ Fyll i dina personliga uppgifter, det tar bara någon minut.
✅ Man får direkt tillgång till över 300 spelövningar med fokus på matte. Zcooly är fritt från reklam och köp i appen.
✅ Just nu är Zcooly gratis för alla nya kunder! I vanliga fall kostar Zcooly från 119 kr/månad.

Nästa artikel