Har du hört talas om Zcooly? Därför borde ditt barn testa den hyllade matteappen

Publicerat: 2022-14-9

Låt barnen spendera tid framför skärmen med matteappen Zcooly. På så sätt kan du vara säker på att barnen får en interaktiv och lärorik stund. Just nu kan nya kunder testa Zcooly gratis 30 dagar.

Passa på! Zcooly öppnar upp appen för alla i 30 dagar: få din gratiskod här. Ingen bindningstid.

Barnens skärmtid är en orsak till oro bland många föräldrar. Men med matteappen Zcooly kan du låta barnen använda paddan med gott samvete. Matteappen består av över 300 olika spelövningar med olika svårighetsgrader som är anpassade efter ålder och kunskapsnivå.

Zcoolyappen är framtagen tillsammans med erfarna pedagoger och utgår från läroplanen. Barnen välkomnas in i olika 3D-världar där de möter många spännande karaktärer precis som i vilket spel som helst. Skillnaden med Zcooly är att man utöver upplevelsen av spännande miljöer och roliga karaktärer också lär sig att räkna matte. Målet är att alla barn mellan 5-12 år ska få uppleva glädjen i att lära sig matte på ett roligt och utvecklande sätt.

Appen har hyllats av många familjer och i Appstore har den 4 stjärnor av 5 möjliga. Användaren Therese Lindvall och hennes söner Lex, 8, och Logan, 6, är mycket nöjda med appen. Lex har fått en klar fördel med matten i skolan, vilket mamma Therese menar att Zcooly bidragit till.

– När jag var i Lex ålder kunde jag inte alls så här mycket matte. Lex kan redan multiplikation och division även om han bara går tvåan. Jag är helt övertygad om att Zcoolyappen är en bidragande del till att han ligger i framkant med matten, säger Therese.

Blir du nyfiken och vill låta ditt barn testa Zcooly? Just nu kan nya kunder testa Zcooly helt gratis, det är bara att klicka på länkarna i den här artikeln. Via länkarna kan man sedan registrera sig och ta del av erbjudandet. Det tar bara några minuter att skapa ett konto.

Passa på! Zcooly öppnar upp appen för alla i 30 dagar: få din gratiskod här. Ingen bindningstid.

Så skapar man ett konto hos Zcooly

✅ Klicka på någon av länkarna i den här artikeln för att komma till Zcoolys hemsida.
✅ Fyll i dina personliga uppgifter, det tar bara någon minut.
✅ Man får direkt tillgång till över 300 spelövningar med fokus på matte. Zcooly är fritt från reklam och köp i appen.
✅ Just nu är Zcooly gratis för alla nya kunder! I vanliga fall kostar Zcooly från 119 kr/månad.

Nästa artikel