Användarna hyllar matteappen: ”Min dotter älskar den!”

Publicerat: 2021-21-1

Matteappen Zcooly får starka betyg när användarna får säga sitt. I Appstore får Zcooly 4 stjärnor i betyg, där 5 är max. Nu ger Zcooly fler familjer möjligheten att testa appen gratis, helt utan bindningstid.

Just nu kan man testa Zcooly helt gratis! Hämta erbjudandet via den här länken 🙂

När Zcooly startade 2012 var det med ambitionen att ge alla barn samma chans att lyckas i skolan och att lära sig för livet.

– Vi vill göra det roligt och motiverande att lära sig matte. Två viktiga faktorer som spelar stor roll för inlärning är motivation och anpassning efter barnets kunskapsnivå, det har vi tagit fasta på när vi utvecklat Zcooly, säger Zcoolys grundare Jonathan Wadström.

Zcooly är den ultimata mattecoachen för alla barn mellan 5-12 år. I appen finns en värld av lärande med 300 spelövningar framtagna i samarbete med erfarna pedagoger och utifrån Skolverkets läroplan. På så sätt kan Zcooly ge barnen bästa förutsättningarna att klara matematiken för varje årskurs!

Den populära appen hyllas av användarna och får 4 stjärnor av 5 i betyg på Appstore.

Här är bara några av de positiva recensionerna:

Ellah behöver öva på multiplikationstabellen inför nationella prov och har nu hittat ett roligt sätt att lära sig, hon som annars tycker att matematik är ganska tufft”, skriver mamman Therese.

”Min dotter älskar det! Så himla roligt att hon lär sig samtidigt som hon spelar. Helt klart en femma!”, skriver mamman Sandra.

”Att jag som förälder får följa barnens utveckling samtidigt som de får hänga i en magisk mattevärld känns fantastiskt. Magiskt bra!”, skriver en förälder.

”Min 4-åriga dotter tyckte det var jätteroligt att sitta med denna appen och har frågat om att spela den vid flera tillfällen. Väldigt lärorikt och vi har suttit tillsammans och övat och haft jättekul tillsammans :D”, skriver en annan.

 Just nu kan man testa Zcooly helt gratis! Hämta erbjudandet via den här länken 🙂

Så skapar man ett konto hos Zcooly

✅ Klicka på någon av länkarna i den här artikeln för att komma till Zcoolys hemsida.
✅ Fyll i dina personliga uppgifter, det tar bara någon minut.
✅ Man får direkt tillgång till över 300 spelövningar med fokus på matte. Zcooly är fritt från reklam och köp i appen.
✅ Just nu är Zcooly gratis för alla nya kunder! I vanliga fall kostar Zcooly från 119 kr/månad.

Nästa artikel