Toppmoderna luftvärmepumpen – värmer ditt hus med stil

Moderna värmepumpar är mycket effektiva, vilket gör dem bra både för miljön och plånboken. Däremot är de inte kända för att ha en särskilt snygg design – fram till nu.
– Vår nya golvmodell är ett självklart val för den stilmedvetna husägaren, säger Frida Rosenlind, produktchef på Panasonic.

Få en snygg och skräddarsydd lösning för ditt hem – boka ett hembesök här.

Luftvärmepumpar har på senare tid blivit ett oerhört populärt alternativ när svenskar ska byta ut eller effektivisera värmesystemen i sina hus. Förklaringen är att de flesta som låtit installera en värmepump snabbt märker en tydlig skillnad på elräkningen. I många fall kan man minska sin uppvärmningskostnad med 50 till 60 procent – ibland ännu mer.

– Våra pumpar är byggda för det nordiska klimatet och värmer effektivt även när det är många minusgrader ute. Så det är inte konstigt att de populära bland svenska husägare, säger Frida Rosenlind, produktchef på Panasonic.

Vill du ha en proffsig lösning? Panasonics installatörer är experter. Boka här!

Men det finns de som avskräcks av att pumpen sällan är särskilt snygg, samtidigt som den gärna ska sitta central placerad i huset. Av den anledningen har Panasonic nu tagit fram en modell med helt banbrytande design.

– Vår nya golvmodell är ett självklart val för den stilmedvetna husägaren som vill värma sin bostad effektivt, utan att behöva installera en klumpig pump på väggen. Tack vare den genomtänkta designen kan man placera den där det tidigare suttit ett element eller i en nisch, och på så vis få den att smälta in ännu mer.

I den nya modellen förenas stilren design med den allra senaste tekniken för att både värma huset så effektivt som möjligt. Dessutom renar den luften, genom att ta bort lukter och hämma vissa virus och bakterier. Pumpen är supertyst och kan, via ett tillbehör, styras smidigt från en smartphone eller surfplatta även när man inte är hemma.

Vill du ha en effektiv och snygg uppvärmningslösning till ditt hus? Då kan nu boka hembesök med en av Panasonics installatörer – helt gratis och utan förbindelser.

Nästa artikel