Därför bör man skaffa en luftvärmepump – innan sommaren

Många svenskar väljer att installera en luftvärmepump för att minska sina uppvärmningskostnader under vintern. Men tack vare sina toppmoderna funktioner har Panasonics modell Flagship blivit en bästsäljare även under sommarhalvåret.
– Den som vill vara säker på att få svalka i sommar gör rätt i att beställa en pump redan nu, säger Frida Rosenlind, produktchef på Panasonic.  

Här bokar du enkelt ett hembesök med Panasonics installatörer – helt gratis och utan förpliktelser!

Förutom att Panasonics värmepump Flagship kan användas som AC har den flera toppmoderna funktioner som gör den efterfrågad under de varma månaderna. Ett exempel är luftreningssystemet nanoe™ X som neutraliserar dålig lukt, hämmar vissa virus och bakterier samt oskadliggör pollen i luften.

– Den här funktionen är väldigt uppskattad av pollenallergiker. Samtidigt som luften kyls ned eller värms upp renas den med hjälp av nanoteknologi, så att man får frisk och ren luft hemma, förklarar Frida Rosenlind.

Nyligen lanserade Panasonic också ett tillbehör som gör att man kan styra sin värmepump via mobilen eller surfplattan, även när man inte är hemma. Varma dagar kan man slå på pumpen redan på väg hem från jobbet och komma hem till ett svalt hus. Det går även att programmera scheman så värmepumpen anpassar sig efter familjens rutiner.

– Det här är också perfekt för den som har en värmepump i sommarstugan och vill att temperaturen ska vara behaglig och luften fräsch när man kommer fram, säger Frida Rosenlind.

Det som gjort Flagship till en av de mest populära modellerna på den nordiska marknaden är att den både kan ge kraftigt minskade uppvärmningskostnader under vinter och ge svalka under de varma månaderna. Just AC-funktionen är något som blivit allt mer efterfrågat på senare år.

– Om den här sommaren blir lika varm som den senaste kan det nog bli svårt att få tag i en pump. Den som vill vara säker på att få svalka i sommar gör rätt i att boka tid med en av våra installatörspartners och beställa en pump redan nu, säger Frida Rosenlind.

Säkra en luftvärmepump innan sommaren: Boka ett gratis hembesök och få en skräddarsydd lösning för ditt hus!

Nästa artikel