Här är värmelösningen som skräddarsys för ditt hus

Är du säker på att ditt värmesystem är det mest energieffektiva för just ditt hus? Med hjälp av Panasonics auktoriserade installatörer kan du få en skräddarsydd lösning, som sparar både energi och pengar.
– Utslaget på ett år kan man ofta minska sin uppvärmningskostnad med 50 till 60 procent, säger Frida Rosenlind produktchef på Panasonic.

Hur mycket kan du minska dina uppvärmningskostnader? Boka ett hembesök och ta reda på det.

Det kyliga och omväxlande klimat som vi har i Sverige gör att de flesta husägare lägger tusentals kronor på uppvärmning varje månad. Många har dessutom en värmelösning som inte är särskilt väl anpassad för just deras hus, vilket gör att det går åt extra mycket energi.

Det här är ganska onödigt med tanke på hur enkelt det är att byta till en bättre anpassad lösning – och på så vis spara rejäla summor. För de flesta villaägare är en värmepump ett enkelt, klimatsmart och kostnadseffektivt alternativ.

– För varje kilowatt el som vår effektivaste värmepump förbrukar, kan den leverera upp till sex kilowatt värme. Utslaget på ett år kan man ofta minska sin uppvärmningskostnad med 50 till 60 procent, säger Frida Rosenlind, produktchef på Panasonic.

Vill du ha en proffsig lösning? Panasonics installatörer är experter. Boka här!

Men det finns en rad faktorer att tänka på när man väljer pump, till exempel om man vill ha den som ett komplement eller helt ersätta sin gamla uppvärmning. Genom Panasonic kan man därför boka ett kostnadsfritt hembesök med en av deras auktoriserade installatörer.

– De sitter inne på expertkunskaper och kan ta fram en skräddarsydd lösning utifrån planlösning, isolering och klimatet där huset ligger. På så vis får man hjälp att hitta en energieffektiv lösning, oavsett om man vill värma upp villan, garaget eller fritidshuset, säger Frida Rosenlind.

Att sätta in en värmepump är enkelt och billigt jämfört med många andra alternativ, och med rotavdraget kan man sänka kostnaden på installationen med 30 procent. Klicka på länken här under för att boka ett hembesök, och få reda på hur mycket du kan minska din energiförbrukning.

Här bokar du enkelt ett hembesök – helt gratis och utan förpliktelser!

Nästa artikel