Därför bör du skaffa en luftvärmepump – boka ett gratis hembesök idag

Skulle du vilja minska dina uppvärmningskostnader och spara tusenlappar? I så fall kan en luftvärmepump vara lösningen.
– Om man inte har funderat på att installera en luftvärmepump i sitt hus, så bör man göra det, säger Frida Rosenlind, produktchef på Panasonic.

Boka ett kostnadsfritt hembesök HÄR – helt utan förpliktelser.

En luftvärmepump är det självklara valet för den som vill minska sin energiförbrukning och sina uppvärmningskostnader. Den hämtar energi från utomhusluften och använder den för att värma upp huset och ibland även tappvatten, vilket gör den energieffektivare än de många andra lösningar.

– För varje kilowatt el som vår effektivaste värmepump förbrukar, kan den leverera upp till sex kilowatt värme. Effektiviteten påverkas av temperaturen inomhus och utomhus, men utslaget på ett år kan man ofta minska sin uppvärmningskostnad med 50 till 60 procent, berättar Frida Rosenlind.

Få en skräddarsydd värmelösning för ditt hus. Boka här!

Panasonics luftvärmepumpar finns i många olika storlekar och utföranden och vilken man ska välja beror på vilket behov man har. Antingen kan den användas som ett komplement till din befintliga uppvärmning, eller som ett komplett värmesystem som värmer både ditt hus och ditt vatten. Båda alternativen kan bidra till att minska dina uppvärmningskostnader rejält.

– Det finns mycket att vinna på att byta ut eller komplettera sin nuvarande värmelösning, och det är betydligt enklare än vad många tror. Det kräver inga stora ingrepp på varken huset eller tomten, säger Frida Rosenlind.

Nu kan du boka ett hembesök av en av Panasonics certifierade installatörer – helt gratis och utan förbindelser. De tar då fram ett förslag på en så effektiv lösning som möjligt för just ditt hus. Om du sedan väljer att installera en värmepump finns det möjlighet att göra rotavdrag på installationen.

– Om man inte har funderat på att installera en luftvärmepump i sitt hus, så bör man göra det, avslutar Frida Rosenlind.

Boka rådgivning med en av Panasonics certifierade installatörer här.

 

 

Nästa artikel