Tjänsten som hyllas av cheferna: ”Förstår inte hur jag klarade mig innan”

Här är den svenska jobbmatchningstjänsten som hyllas av cheferna inom vård och omsorg.
Catharina Rosendahl, verksamhetschef på Care Allomsorg är bara en av dem som hittat kompetent personal tack vare Uska.
– Så här i efterhand förstår jag inte riktigt hur jag klarade mig innan, säger hon.

Klicka  här för att hitta drömpersonalen – lämna din intresseanmälan på några sekunder

Uska har växt i rekordfart och är idag en av Sveriges största jobbmatchningstjänster som hjälper undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter och arbetsgivare att hitta varandra på ett enkelt och tryggt sätt.

I dag finns över  40 000 kandidater registrerade på Uska – personer som är på jakt eller öppna för nya jobbuppdrag inom vård och omsorg.

Uska lovordas av de chefer som redan hunnit testa tjänsten och de ger toppbetyg.

✔️Här är bara några av reaktionerna:

”Den absolut största vinsten är tidsbesparingen – att skapa en matchningsprofil går på fem minuter och det gör hela rekryteringsprocessen mycket enklare och snabbare” säger Mattias Falk, verksamhetschef för Inova Fitness.

”Efter att ha lagt upp min annons på Uska så fick jag upp förslag på passande kandidater som matchade vår arbetsbeskrivning. Kort efter det, anställde jag två personer, varav en av dem var Monika, säger Daniel Brännström, verksamhetschef för diagnostiskt Centrum Hud.

”Jag sparade tid då jag slapp gå igenom en massa cv:n och hade löst hela mitt rekrytering- och bemanningsbehov på ungefär tre veckor”, säger Catrine Bergström, verksamhetschef, Iftin Assistans & Omsorg

”Såhär i efterhand förstår jag inte riktigt hur jag klarade mig innan. Då handlade det lite mer om tur och tillfälligheter i att få in rätt ansökningar. Nu känns det som jag jobbar med metodiskt”, säger Catharina Rosendahl, verksamhetschef på Care Allomsorg.

Blir du nyfiken och vill testa Uska.se? Klicka här och fyll i dina kontaktuppgifter så får du veta mer!

Nästa artikel