Enkla matchningstjänsten hyllas av svenska vårdpersonalen

Över 30 000 undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter kan inte fel – Uska.se är tjänsten som ser till du hittar rätt jobb.
Nu hyllas matchningstjänsten av användarna.
– Uska.se har verkligen tänkt på att göra det enkelt för dig som jobbsökande, säger undersköterskan Lina Hammarström.
– Med Uska.se behövs inget CV, det var väldigt smidigt, säger undersköterskan Monika Lehvonen.

 Nu kan du få jobb som undersköterska eller vårdbiträde inom vården på bara några minuter – utan varken CV eller personligt brev. Klicka här för att skapa ett konto redan i dag. 

Jobbar du inom vården och vill hitta en ny tjänst? Eller söker du kanske ditt första vårdjobb? Då får du inte missa Uska.se – matchningstjänsten som hittills har samlat över 30 000 undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter. Sajten är unik i sitt slag då de matchar vårdpersonal mot lediga jobba – helt utan något krav på CV eller personligt brev. Dessutom är tjänsten helt gratis.

Klicka HÄR och skapa ett konto på Uska.se. Helt gratis och utan något krav på CV

Frida, Lina och Monika  är bara tre av dem som testat Uska.se med mycket lyckat resultat. Tack vare sajten har de lyckats hitta drömjobben som de längtat efter. De hyllar tjänsten och vill att flera inom vården ska få upp ögonen för Uska.se.

– Jag kan absolut rekommendera fler att testa Uska.se. De har verkligen tänkt på att göra det enkelt för dig som jobbsökande och för arbetsgivare, säger undersköterskan Lina Hammarström

– Uska.se var väldigt smidigt, inte minst eftersom du inte behöver sätta ihop ett cv med allt du har gjort tidigare. En stor fördel är också att du verkligen får en chans att komma på intervjuer, säger undersköterskan Monika Lehvonen.

– Tack vare Uska.se har jag hittat ett nytt jobb med både högre lön och bättre arbetstider, säger undersköterskan Frida.

På Facebook gillar över 6 500 personer Uska.se och även där strömmar reaktionerna och kommentarerna in.

”Grym tjänst ni har”, skriver en av användarna.

Gör som 30 000 undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter – registrera dig på Uska.se och hitta din drömtjänst. Klicka HÄR

Nästa artikel