Linas knep: Så fick hon drömjobbet – helt utan CV

Många har bilden av att det bara går att få traditionella vårdjobb.
För undersköterskan Lina Hammarström öppnades en helt annan och oväntad dörr.
Via matchningstjänsten Uska.se blev hon erbjuden en eftertraktad tjänst som sjukvårdare i populära Furuviksparken i Gävle.
– Jag är så glad för mitt nya jobb. Dessutom får jag bättre lön och mycket närmare till jobbet, säger hon.

Vill du göra som LINA och hitta ett nytt jobb via Uska.se? Registrera din profil HÄR – helt gratis! Inget CV eller personligt brev krävs.

Många föreställer sig att det typiska vårdjobbet innebär tuffa arbetsuppgifter och obekväma arbetstider.
Men det finns faktiskt en rad av andra spännande jobb ute på arbetsmarknaden. En av dem som lyckats få ett av de eftertraktade jobben är undersköterskan Lina Hammarström som i flera år jobbat på sjukhus. Hon hade sökt flera tjänster inom vården men inte hittat rätt.

Då blev hon tipsad om att testa Uska.se –  en av Sveriges största matchningstjänster för basvårdpersonal.
– Jag fyllde i mina tidigare erfarenheter inom vården och vad jag ville arbeta med. Jag fick sedan ett erbjudande om att en arbetsgivare hade en tjänst som skulle passa mig, säger hon.

Lina tyckte att det jobbet kändes intressant och kort därefter ringde arbetsgivaren upp och berättade mer om tjänsten.
– Vi bestämde ett datum för en första intervju. Jag blev mycket positivt överraskad av erbjudandet och tjänsten; att jobba som sjukvårdare i Furuviksparken i Gävle, säger hon.

Nu kan du få jobb som undersköterska eller vårdbiträde inom vården på bara några minuter – utan varken CV eller personligt brev. Klicka här för att skapa ett konto redan i dag. 

Bara sex månader efter att Lina registrerat ett konto på Uska.se fick hon anställning som sjukvårdare i Furuviksparken.

Ett riktigt drömjobb  –  där Lina arbetar i en av Sveriges mest välbesökta parker som har både djur och större konserter.  Så istället för att jobba inne på en avdelning kommer hon i sommar kunna tillbringa en stor del av dagarna utomhus.
– Jag är så glad. Nu får jag även bättre lön och mycket närmare till jobbet. I min nya tjänst jobbar jag dagtid och vissa kvällar. Vi jobbar med en trygg service och sjukvård och finns där för alla besökare. När det är konserter jobbar vi i team om två, en uska samt en sjuksköterska, säger hon.

Kan du rekommendera fler att testa Uska.se?
– Ja absolut, Uska.se har verkligen tänkt på att göra det enkelt för dig som jobbsökande och arbetsgivare.

Gör som Lina och registrera dig på Uska.se – just nu finns flera arbetsgivare som söker personal till unika och spännande tjänster.

Mer om Uska.se
    • Uska.se matchar undersköterskor, personliga assistenter och vårdbiträden med arbetsgivare inom vården. Det unika med sajten är att det krävs varken CV eller personligt brev.

 

 

 

 

 

Nästa artikel