Här är 5 vanliga frågor om tjänsten Uska.se – och svaren

Uska.se är matchningstjänsten som gjort succé bland vårdpersonal.
Tusentals har redan testat och många har hittat drömjobbet.
Men ger tjänsten verkligen jobb? Och behöver man inte något CV?
Här är 5 vanliga frågor och svar om Uska.se.

Här kan du få jobb som undersköterska eller vårdbiträde på bara några minuter – utan varken CV eller personligt brev. Klicka här för att skapa ett konto redan i dag.

1. Anställer Uska.se personal?

Uska.se är ingen arbetsgivare utan en matchningstjänst för basvårdspersonal och arbetsgivare.

Uska.se matchar vårdpersonal mot lediga jobb – helt utan något krav på CV eller personligt brev. För att matchas till ett jobb måste du registrera dig hos Uska.se och fylla i en enkel profil där du anger vad du kan och vad du vill jobba med. Efter det presenteras en personlig lista med jobb som matchar din kompetens. Sedan kan du välja att skicka en intresseanmälan för de jobb som känns intressanta. Efter det kan arbetsgivarna bestämma om de vill ta kontakt med dig”.

2. Kostar Uska.se pengar?

”För dig som är arbetssökande och vill jobba som undersköterska, vårdbiträde eller personlig assistent är tjänsten ALLTID helt gratis.” 

3.  Vilka jobb kan man få genom Uska.se?

Genom Uska.se kan man bli matchad till jobb som undersköterska, vårbiträde och personlig assistent.

4. Ger tjänsten verkligen jobb?

”Ja absolut – hundratals har redan hittat jobb tack vare Uska.se. En av dem är Monika som drömde om att få anställning på en vårdcentral och jobba måndagar till fredagar. Tack vare Uska.se fick hon jobb på en nystartad hudklinik på sin hemort. Just nu finns flera arbetsgivare på Uska.se som alla letar efter nya medarbetare”.

5. Är det enkelt att registrera sig?

”Ja, att registrera sig och sedan fylla i en enkel profil tar endast fem minuter. Här behövs varken CV eller personligt brev. Det ska vara enkelt att hitta drömjobbet och just därför har Uska.se skippat alla krångliga krav”.

Söker du jobb som vårdbiträde eller undersköterska? Att registrera ett konto tar bara nån minut – sen kan drömjobbet vara ditt.

Nästa artikel