Titta: Enkla tjänsten hjälper dig att hitta jobb som personlig assistent

Är du redo för nya utmaningar och vill jobba som personlig assistent?
Tack vare tjänsten Uska.se behövs varken personligt brev eller CV.
Istället skannar Uska.se marknaden efter jobbet som passar dig.
Just nu sökes personliga assistenter på din ort.
– Vi ser till att du hittar ett jobb du älskar, säger Jesper Kennholt på Uska.se.

Nu kan du få jobb som personlig assistent – utan varken CV eller personligt brev. Klicka här för att skapa ett konto redan i dag. 

Att jobba som personlig assistent idag innebär ofta en svår och utsatt roll med otydliga arbetsbeskrivningar och höga förväntningar.

Men nu, tack vare den nya generationens rekryteringstjänst Uska.se, ser framtiden mycket ljusare ut. Uska.se har utvecklats för att förbättra situationen för landets alla personliga assistenter och hjälpa dem att hitta ett jobb och en brukare som de verkligen trivs med.

Att trivas och känna att man gör viktig insats på sin arbetsplats är avgörande. Många som väljer att jobba som personlig assistent brinner för att hjälpa andra, men ibland kan det bli på bekostnad av ens egna behov.

Arbetstider, avstånd till jobbet och lön är alla faktorer som tydligt påverkar hur man upplever sin arbetsplats. Är man inte nöjd med sin situation kan det vara läge att byta arbete.

Men processen med att söka nytt jobb kan vara väldigt krävande. Och för den som vill byta från ett heltidsjobb till ett annat kan det vara svårt att hitta tiden.

För att söka ett jobb måste man ta fram ett snyggt CV, ett personligt brev som sticker ut och ha koll på var jobben finns. Men det är här som Uska.se har tagit fram en mycket enklare lösning.

– Vårt smartamatchningssystem är framtaget för att göra det lättare att hitta sitt drömjobb. Tack vare ny digital teknik har vi gjort det möjligt att matcha den sökandes kompetens och erfarenhet mot arbetsgivarnas krav och önskemål, berättar Jesper Kennholt.

Istället för att låta den sökande skicka ansökan efter ansökan, utan att veta om tjänsten egentligen passar – så gör Uska.se jobbet.

På bara några sekunder registrerar man en enkel profil på sajten, där varken CV, bild eller personligt brev krävs. Sedan går Uska.se genom alla tillgängliga jobb för att hitta tjänsten som passar just dig.

– Vi har redan hjälpt ett stort antal personer att hitta jobb som personliga assistenter. Nu hoppas vi kunna hjälpa lika många till under 2019, säger Jesper.

Det tar bara någon minut att skapa en profil – sen kan Uska hitta tjänsten till dig. Klicka här för att skapa ett konto idag. Just nu sökes personliga assistenter!

Nästa artikel