Så gör du för att drömjobbet ska hitta dig

Är det dags att byta arbetsplats? Nu kan undersköterskor och vårdbiträden på ett smidigt sätt få hjälp med att hitta drömjobbet. Den nya tjänsten skannar av marknaden och hittar de jobb som passar just dig, du behöver inte ens ett CV eller personligt brev. Det ska vara enkelt att byta jobb och göra karriär inom vården. Just nu väntar hundratals arbetsgivare på rätt kandidat.

Nu kan du få jobb som undersköterska eller vårdbiträde på bara några minuter – utan varken CV eller personligt brev. Klicka här för att skapa ett konto redan i dag. 

Att trivas och känna att man gör viktig insats på sin arbetsplats är a och o. Många som väljer en karriär inom vården brinner för att hjälpa andra, men ibland kan det bli på bekostnad av ens egna behov.

Arbetstider, avstånd till jobbet och lön är alla faktorer som tydligt påverkar hur man upplever sin arbetsplats. Och är man inte helt nöjd, kan det vara läge att byta.

Men processen med att söka nytt jobb kan vara väldigt krävande. Och för den som vill byta från ett heltidsjobb till ett annat kan det vara svårt att hitta tiden.

Förutom att man förväntas sälja in sig själv med ett snyggt CV och personligt brev som sticker ut, så måste man även ha koll på vart jobben finns.

Då många idag får jobb via olika kontakter, är det heller inte helt lätt att veta vart man ska vända sig. Men här erbjuder Uska en betydligt enklare lösning.

Det smarta matchningssystemet är framtaget för att göra det lättare att hitta sitt drömjobb – eller varför inte bara låta drömtjänsten hitta en själv?

Med digital teknik har man gjort det möjligt att matcha den sökandes kompetens och erfarenhet mot arbetsgivarnas krav och önskemål. Men man går även längre än så.

För att hitta en drömtjänst finns det såklart annat som spelar in. Avstånd till jobbet, om man föredrar att jobba dag, kväll, natt eller i skift, möjlighet till personlig utveckling och lön, för att nämna några.

Istället för att låta den sökande skicka ut ansökan efter ansökan, utan att veta om tjänsten egentligen passar – så kan Uska göra jobbet åt en.

Allt som krävs är att man registrerar en enkel profil på sajten, varken CV, bild eller personligt brev krävs. Därefter har tjänsten möjlighet att gå igenom alla tillgängliga jobb och hitta ett som verkligen är rätt.

Det tar bara några minuter att skapa en profil – sen kan Uska hitta drömtjänsten åt en. Klicka här för att skapa ett konto idag. 

 

Nästa artikel