Så gör du för att drömjobbet inom äldrevården ska hitta dig

Vill du hitta ett nytt drömjobb inom äldrevården?
Tack vare Uska.se kan undersköterskor och vårdbiträden på ett smidigt sätt få hjälp att komma till ett jobb de passar för.
Tjänsten skannar av marknaden och hittar de jobb som matchar just dig – du behöver inte ens ett personligt brev eller CV.
– Vi tycker att alla förtjänar ett jobb de älskar, säger Jesper Kennholt på Uska.se

Nu kan du få jobb som undersköterska eller vårdbiträde inom äldrevården på bara några minuter – utan varken CV eller personligt brev. Klicka här för att skapa ett konto redan i dag. 

Äldrevården och hemtjänsten har länge präglats av underbemanning och personalkriser, men tack vare den nya generationens rekryteringstjänst Uska.se ser framtiden ljus ut.

Uska.se har utvecklats för att förbättra situationen för undersköterskor och hjälpa dem att hitta ett jobb som de verkligen trivs med.

Att trivas och känna att man gör viktig insats på sin arbetsplats är avgörande. Många som väljer en karriär inom äldrevården brinner för att hjälpa andra, men ibland kan det bli på bekostnad av ens egna behov.

Arbetstider, avstånd till jobbet och lön är alla faktorer som tydligt påverkar hur man upplever sin arbetsplats. Är man inte nöjd med sin situation kan det vara läge att byta arbete.

Men processen med att söka nytt jobb kan vara väldigt krävande. Och för den som vill byta från ett heltidsjobb till ett annat kan det vara svårt att hitta tiden.

Förutom att man förväntas sälja in sig själv med ett snyggt CV och personligt brev som sticker ut, så måste man även ha koll på vart jobben finns. Men här erbjuder Uska.se en mycket enklare lösning.

– Vårt smarta matchningssystem är framtaget för att göra det lättare att hitta sitt drömjobb. Tack vare ny digital teknik har vi gjort det möjligt att matcha den sökandes kompetens och erfarenhet mot arbetsgivarnas krav och önskemål, berättar Jesper Kennholt.
Istället för att låta den sökande skicka ansökan efter ansökan, utan att veta om tjänsten egentligen passar – så gör Uska.se hela jobbet.

På bara någon minut registrerar man en enkel profil på sajten, där varken CV, bild eller personligt brev krävs. Sedan går Uska.se genom alla tillgängliga jobb för att hitta tjänsten som passar just dig.

– Vi har redan hjälpt tusentals undersköterskor och vårdbiträden att hitta ett jobb som de älskar. Nu hoppas vi kunna hjälpa lika många till under 2019, säger Jesper.

Det tar bara någon minut att skapa en profil – sen kan Uska hitta drömtjänsten åt en. Klicka här för att skapa ett konto idag.

Nästa artikel