Unika tjänsten – erbjuder rekrytering inom vården med rätt fokus

Här är nya matchningstjänsten för vårdbiträden och undersköterskor. Det smarta systemet plockar fram rätt jobb för rätt kandidat – på ett helt unikt sätt. Skippa CV och personligt brev, här blir man matchad utifrån kompetens, personlighet och egna önskemål. Nu är det enklare än någonsin att få sin drömtjänst.

Bli medlem på sajten redan i dag – din nya drömtjänst kan vara bara några minuter bort. 

Undersköterskor och vårdbiträden är en yrkesgrupp där villkor för arbetstider och löner ofta kan se väldigt olika ut. Det är också en yrkesgrupp där det saknas arbetskraft.

Det här vill man nu lösa med en unik matchningstjänst, kallad Uska.se, som gör det enkelt att hitta rätt.

– Att söka ett nytt jobb idag ställer väldigt höga krav på den arbetssökande, menar Jesper Kennholt, en av grundarna bakom Uska.se.

– Förutom att man ska veta hur man bäst presenterar sig själv, så måste man ju också ha koll på vart jobben finns, vilket ofta innebär att man behöver leta igenom flera olika sajter.

Det är här Uska.se kommer in i bilden. Den smarta matchningstjänsten har inte bara samlat intressanta jobb för undersköterskor och vårdbiträden på ett och samma ställe, den hjälper en även att hitta något som verkligen passar. På ett helt unikt sätt.

I vanliga fall utgår man från CV och personligt brev när man söker jobb. Men det här vill Uska.se ändra på.

– Vi vill egentligen att man aldrig mer ska behöva skriva ett CV eller personligt brev, utan att fokus enbart ska ligga på det som är relevant för tjänsten, säger Jesper Kennholt.

Genom att skapa en profil på sajten kan man snabbt bli matchad mot olika tjänster, en matchning som är baserad på personlighet, kompetens och egna preferenser. Där faktorer som till exempel kön, ålder eller etnicitet inte spelar in.

Och man ser även till att den arbetssökandes önskemål är i fokus.

Vissa upplever att de har alltför lång väg att pendla till jobbet, andra är missnöjda med sina arbetstider. Med Uska.se har man möjlighet att själv bestämma vad som är viktigt. Och enbart få fram de tjänster som passar.

– Många som redan arbetar heltid i dag men inte är helt nöjda, har sällan tid att leta annat jobb. Då kan de med fördel låta Uska.se hitta drömjobbet åt dem, säger Jesper Kennholt.

Varför vänta? Skapa din profil redan i dag – din nya drömtjänst kan vara bara några minuter bort.

Nästa artikel