Monika hittade drömjobbet tack vare Uska.se – nu vill hon tipsa andra

Undersköterskan Monika Lehvonen drömde om att jobba måndag till fredag på en vårdcentral.
Så när matchningstjänsten Uska.se dök upp i hennes Facebook-flöde registrerade hon sig direkt.
En kort tid senare blev hon erbjuden anställning på en nystartad hudklinik på sin hemort.
– Med Uska.se behövs inget CV, det var väldigt smidigt, säger hon.

Vill du göra som Monika och hitta ett nytt jobb via Uska.se? Registrera din profil HÄR – helt gratis! Inget CV eller personligt brev krävs.

Monika Lehvonen valde att utbilda sig till undersköterska eftersom hon älskar att jobba med människor. Men efter att ha jobbat som undersköterska i flera år växte en önskan om att hitta en tjänst där hon fick jobba måndag till fredag på en vårdcentral.

Så när en annons från tjänsten Uska.se dök upp i hennes flöde nappade Monika direkt.

Uska.se är en av Sveriges största matchningstjänster för basvårdspersonal. De matchar undersköterskor, personliga assistenter och vårdbiträden med arbetsgivare inom vården – över hela Sverige.

Här kan du få jobb som undersköterska eller vårdbiträde på bara några minuter – utan varken CV eller personligt brev. Klicka här för att skapa ett konto redan i dag.

Monika fyllde i en enkel profil med sina kontaktuppgifter, erfarenheter och önskemål. Men helt utan CV och personligt brev. En kort tid efter fick hon mail från en nystartad hudklinik på sin hemort.  De behövde en undersköterska som ville jobba måndag till fredag.

– Matchningen var helt klockren – jag skrev egentligen inte så mycket mer än att jag var intresserad av att jobba på vårdcentral och måndag till fredag, samt fyllde i mina erfarenheter. Så det här blev verkligen helt rätt, säger hon.

– Tjänsten verkade spännande så jag svarade att jag var intresserad och dagen därpå ringde deras HR-ansvariga upp för en telefonintervju. Två dagar senare var jag på plats för en till intervju och veckan därefter hade jag fått jobbet, fortsätter Monika.

Enligt Monika har Uska.se flera fördelar – jämfört med det traditionella sättet att söka jobb.

– Uska.se var väldigt smidigt, inte minst eftersom du inte behöver sätta ihop ett cv med allt du har gjort tidigare. En stor fördel är också att du verkligen får en chans att komma på intervjuer. I vanliga rekryteringar är det lätt att bli en i mängden av alla brev – här matchas du mot en arbetsgivare och båda vet att ni är mer eller mindre rätt för varandra.

Söker du jobb som vårdbiträde eller undersköterska? Att registrera ett konto tar bara nån minut – sen kan drömjobbet vara ditt.

 

Nästa artikel