Lista: 4 anledningar att testa Uska.se

Jobbar du inom vården men känner dig redo för att anta nya utmaningar?
Rekryteringstjänsten Uska.se har redan hjälpt tusentals inom omsorgen att hitta ett nytt jobb som de älskar.
Här är fyra anledningar till att du ska registrera dig hos Uska.se – Sveriges största matchningstjänst för vårdpersonal.

Nu kan du få jobb som undersköterska eller vårdbiträde inom vården på bara några minuter – utan varken CV eller personligt brev. Klicka här för att skapa ett konto redan i dag. 

  1. Du får hjälp att hitta ett jobb du älskar

Den smarta rekryteringstjänsten Uska.se har utvecklats för att förbättra situationen för landets undersköterskor och vårdbiträden och hjälpa dem att hitta ett jobb som de verkligen trivs med. Arbetstider, avstånd till jobbet och lön är alla faktorer som tydligt påverkar hur man upplever sin arbetsplats. Är man inte nöjd med sin situation kan det vara läge att byta arbete och där kan Uska.se hjälpa dig.
– Vi tycker att alla förtjänar ett jobb de älskar, säger Jesper Kennholt på Uska.se.

  1. Du slipper krångla med CV och personligt brev

På Uska.se har man skippat alla krångliga krav med CV och personligt brev. Här registrerar man en enkel profil på sajten, där varken CV, bild eller personligt brev behövs. Att skapa en profil tar endast 5 minuter.

  1. Du blir matchad till ett jobb som passar dig

Efter att du registrerat din profil gör Uska.se jobbet, de går genom alla tillgängliga jobb för att hitta tjänsten som passar dig. Deras matchningsmotor jobbar dygnet runt.
– Tack vare ny digital teknikhar vi gjort det möjligt att matcha den sökandes kompetens och erfarenhet mot arbetsgivarnas krav och önskemål, berättar Jesper Kennholt.

  1. För att hundratals redan har testat och hittat drömjobbet

Uska.se har redan hjälpt hundratals inom vården att hitta ett jobb som de älskar. Idag är de en av Sveriges största matchningstjänster för undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter.
– Nu hoppas vi kunna hjälpa lika många till under 2019, säger Jesper Kennholt på Uska.se

Nu kan du få jobb som undersköterska eller vårdbiträde inom vården på bara några minuter – utan varken CV eller personligt brev. Klicka här för att skapa ett konto redan i dag. 

Nästa artikel