Hitta din drömpersonal med 3 enkla steg

Är ni på jakt efter personliga assistenter, undersköterskor eller vårdbiträden? Kolla hit!
Nu ger nya tjänsten fler chans att hitta sin drömpersonal.
Lämna din intresseanmälan på bara några sekunder – helt kostnadsfritt.

Passa på:  Här väntar tiotusentals kandidater på jobb. Lämna din intresseanmälan för den populära tjänsten!

Det ökade behovet av personal inom vård och omsorg gör att det ofta kan bli både dyrt och tidskrävande att rekrytera. Men det vill Uska.se ändra på.

Den smarta matchningstjänsten har gjort det lättare än någonsin att hitta sin nya drömpersonal inom vården, och allt som krävs är tre enkla steg. Så gör man:

1. Skapa ett konto

Surfa in på uska.se och öppna ett konto. I första steget skapar man smidigt ett konto med namn, e-postadress, namn på företaget samt organisationsnummer. Och inom någon minut har man ett mejl från uska.se där man med ett enkelt klick verifierar sitt konto och fyller i kort information om organisationen.

2. Fyll i en profil

I nästa steg skapar man en matchningsprofil. Genom att kryssa i olika alternativ som beskriver den erfarenhet och kompetens som tjänsten kräver går det snabbt och enkelt. Här kan man även fylla i annan viktig information – är arbetet enbart dag- eller kvällstid, eller inom ett visst område? I så fall anger man det här. Tänk på att desto mer du fyller i – desto enklare blir det att matcha profilen mot er drömpersonal.

Klicka för att hitta er drömpersonal redan idag – lämna din intresseanmälan på några sekunder.

3. Bli matchad mot er drömpersonal

I det tredje och sista steget scannas matchningsprofilen mot tiotusentals vård- och omsorgsutbildade personer. Genom att matcha arbetsgivarnas önskemål mot de sökandes erfarenhet och kunskap kan uska.se plocka ut de kandidater som verkligen passar. Alla matchningar får sedan ett procentvärde – där 100 % innebär en perfekt matchning.
Nu slipper man alltså lägga tid på att gå igenom kandidater som inte uppfyller kraven och kan istället gå vidare med de som matchats högt – och som man själv tycker passar för jobbet.

Skulle ni hitta fler personer som verkar intressanta? Perfekt, hos Uska.se kan man nämligen rekrytera obegränsat med personal utan någon extra kostnad.

Just nu finns det över 40 000 personliga assistenter, vårdbiträden och undersköterskor som alla är på jakt efter sitt nya drömjobb. Låt Uska göra jobbet lätt – er nya drömpersonal kan vara bara tre enkla steg bort.

Är du intresserad av tjänsten? Lämna din intresseanmälan här!

Nästa artikel