Här är tjänsten som kan ge jobb på fem minuter

Uska är Sveriges nya jobbtjänst för undersköterskor och vårdbiträden. Utan varken CV eller personligt brev har man möjlighet att hitta drömtjänsten – och det behöver inte ta mer än några minuter. Så enkelt fungerar det.

Söker du jobb som vårdbiträde eller undersköterska? Att registrera ett konto tar bara nån minut – sen kan drömjobbet vara ditt.

Att hitta ett nytt jobb idag ställer en hel del krav på den sökande. Förutom att man behöver ett uppdaterat CV, få till ett välformulerat personligt brev, så gäller det även att veta vart jobben finns, och vilken tjänst som passar en själv. Men det här vill Uska ändra på.

Genom att erbjuda en möjlighet att hitta de mest attraktiva tjänsterna på ett och samma ställe – och chansen att få jobb utan varken CV och personligt brev.

Hur fungerar det då? Allt man behöver göra är att registrera en profil. Här anger man vilken kompetens och erfarenhet man har, och samtidigt vilka önskemål man ställer på tjänsten. Det kan till exempel handla om vart man vill jobba och vilka arbetstider som passar.

Det hela tar bara några minuter att fylla i, men gör det möjligt för Uska att hitta drömjobbet åt en.

Även om man enkelt kan söka på egen hand via jobbtjänsten, så har man även utvecklat en digital teknik som gör det möjligt att hitta rätt tjänst för rätt person.

Genom att matcha den sökandes kunnande och erfarenheter mot arbetsgivarens önskemål och behov, säkerställer Uska att tjänsten man presenteras för verkligen passar.

Det här innebär att man bekvämt och enkelt kan låta drömjobbet hitta en själv, medan man sover.

Just nu finns det hundratals arbetsgivare som letar efter sin nästa medarbetare. Registrera din profil redan idag och låt Uska göra arbetet åt dig – din nya drömtjänst kan vara bara några minuter bort.

Nu kan du få jobb som undersköterska eller vårdbiträde på bara några minuter – utan varken CV eller personligt brev. Klicka här för att skapa ett konto redan i dag. 

Nästa artikel