Välj själv vad du vill handla – här är Skillings stora utbud

Publicerat: 2021-9-12

Råvaror, valutor, index – eller välkända papper från hela världen.
Välj själv vad du vill handla hos Skilling.
Nu har plattformen över 900 finansiella instrument.

Intresset för börsen är stort i Sverige – men det är inte alltid helt lätt att hänga med i svängarna. Det här vill Skilling ändra på. Målet för plattformen är att göra trading enkelt och lättillgängligt för alla, bland annat genom en användarvänlig upplevelse, många olika handelsinstrument och snabb kundtjänst.

Nu kan man gå med hos Skilling genom att öppna ett demokonto på bara några sekunder. Vill man sedan handla med riktiga pengar bekräftar man sitt konto med mobil bankinloggning.

Hos Skilling är valfriheten stor och man kan handla värdepapper inom områden man själv gillar. Det finns exempelvis handelsinstrument baserat på kursutvecklingen för olika råvaror till valutor, index och aktier – totalt över 900 instrument från olika delar av världen.

Oavsett om man tror att börsen ska gå upp eller ned inom den närmsta tiden är det enkelt att komma igång med tradingen hos Skilling. Gå in nedan för att påbörja registreringen av demokontot på bara några sekunder.

CFD är komplexa instrument och innebär stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar CFD:er hos den här leverantören. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Nästa artikel