Tradea det senaste – kom igång på några minuter

Publicerat: 2021-7-12

Kunderna efterfrågar – Skilling lägger till. Hos tradingplattformen handlar man enkelt och smidigt de senaste trenderna inom finansbranschen. Kom igång på några minuter.

Oavsett om man tror att börsen ska gå upp eller ned, eller föredrar aktier, råvaror eller kanske valutor, så finns det mycket att välja på hos Skilling.

Tradingplattformen erbjuder handel med över 900 finansiella instrument från hela världen – så som investerare behöver man knappast känna sig begränsad till enbart den svenska marknaden.

Hos Skilling finns också de senaste nyheterna och trenderna inom tradingvärlden. En av fördelarna med plattformen är att man är snabba på att addera nya tradinginstrument ­– så att man som kund kan handla det senaste och hetaste inom i finansbranschen. Skilling lyssnar på kundernas efterfrågan och tar sedan in instrumentet för handel.

Nu är det enkelt att gå med och börja sin tradingresa med Skilling. Nya kunder kan komma igång med ett demokonto på några sekunder och sedan slutför man registreringen med mobil bankinloggning om man vill handla med riktiga pengar.

Skilling har vuxit rejält de senaste åren och det finns flera anledningar till att tjänsten är uppskattad av såväl nya som mer erfarna investerare. Man handlar med konkurrenskraftig spread från så lågt som 0,1 punkter och hela handelsplattformen är uppbyggd för att vara så användarvänlig som möjligt. Om man som investerare har funderingar kring sitt konto är det enkelt att nå kundtjänsten som så fort som möjligt att ge svar på frågorna.

För att komma igång hos Skilling och ta del av fler än 900 olika finansiella instrument – klicka på länken nedan och påbörja registreringen.

CFD är komplexa instrument och innebär stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar CFD:er hos den här leverantören. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Nästa artikel