Ta rygg på proffsens strategier: Så funkar social trading

Publicerat: 2021-26-10

Social trading växer sig allt starkare. På bara några minuter kan man gå med hos Skilling och hitta över tusen strategier från erfarna proffs och investerare. Avgifter och kostnader är helt transparenta.

Här är Skilling – nu kan du öppna ett konto på bara några minuter. Handla värdepapper över hela världen.

Tiden då man behövde vända sig till en fondförvaltare för att investera som experterna är förbi. Med sociala mediers intåg i vårt samhälle finns idag en uppsjö av handlare och traders som dagligen delar med sig av sina strategier och tankar, på sociala medier, i forum och på olika videobloggar.

Men som ny investerare är det inte helt lätt att hänga med i informationsflödet och veta vilken info som är att lita på och inte.

Då är det i stället en god idé att vända sig till Skilling. Nu är det enklare än någonsin att följa sina favoriters handel och ansluta sig till samma strategi – allt tack vare tjänsten Skilling Copy.

Copy trading kopplar ihop erfarna investerare med nya personer som är sugna på att rygga tipsen och följa med på tåget. Genom Skilling Copy får man tillgång till över 1000 olika strategier och mot en avgift så kan man ansluta sig till den profil man finner mest intressant och passande.

Här är Skilling – nu kan du öppna ett konto på bara några minuter. Handla värdepapper över hela världen.

Skilling, där man kan handla över 800 olika instrument och certifikat, erbjuder också ett omfattande analysverktyg för copy tradingen. Det gör att man smidigt kan ställa olika investerare mot varandra och väga för- och nackdelar innan man bestämmer sig för vilken strategi som passar bäst.

När man väl hittat sin eller sina favoriter går det att kopiera lösningen med ett klick – och därmed låta proffsen göra jobbet. Eftersom tradingen baseras på en värdemodell spelar det heller ingen roll om man är ny och har en mycket mindre portfölj än den man vill ta rygg på. Man får också möjlighet att gå med i en investerargrupp där investerarna tillsammans kan utbyta erfarenheter och få svar på frågor man har om strategin.

Ibland går investeringarna emellertid inte som det är tänkt. Därför finns en stop loss-funktion vilket gör att man själv väljer hur mycket pengar man vill riskera.

Social trading fortsätter att växa och Skilling är världens just nu snabbast växande gemenskap för fenomenet. Nu kan man gå med på ett par minuter. Kom igång hos Skilling genom att skapa ett konto redan idag.

CFD är komplexa instrument och innebär stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar CFD:er hos den här leverantören. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Skilling Copy:

Världens snabbast växande gemenskap för copy trading
Låt experterna göra jobbet åt dig
Starta, pausa eller sluta kopiera en strategi med några enkla knapptryck
Skydda dina medel med funktionen Stop Loss. Man kan även ställa in en take profit-order genom att klicka och skriva in sitt pris.
Klicka här för att öppna konto hos Skilling!

Nästa artikel