Därför väljer svenska traders nya plattformen

Publicerat: 2021-24-11

Transparent, säkert – och branschledande handelsvillkor.Allt fler svenska traders hittar till Skilling. Öppna ett konto på bara några minuter.

Klicka här för att komma till Skilling.com och öppna ett konto på bara några sekunder.

Trading med värdepapper och finansiella instrument har blivit allt populärare i Sverige på senare år. Skilling är en anledning till det – bolagets mål är nämligen att göra trading transparent och lättillgängligt för alla. Nu kan man öppna sitt demokonto på några sekunder och komma igång direkt.

Med över 900 olika finansiella instrument har man en stor möjlighet att investera i olika värdepapper gällande såväl valutor som olika råvaror. Hos Skilling kan man investera tryggt och säkert eftersom pengar och personuppgifter är säkra med en reglerad mäklare. Det är dessutom enkelt att få en överblick över vad man faktiskt betalar eftersom Skillings plattform bygger på transparens. Det är inget courtage, inga dolda avgifter och alla kostnader redovisas tydligt i kontovalutan.

Både rutinerade och lite mindre erfarna investerare har hittat till Skilling, delvis tack vare copytradingen. Det är en tjänst som gör det möjligt att dela med sig av och följa strategier för att kopiera investeringarna från olika sparprofiler anslutna till tjänsten. Investerare kan ta en avgift för att dela sina tankar till de som vill kopiera strategin. På så sätt kan man tjäna extrapengar samtidigt som man sprider inspiration och kommunicerar med andra traders som följer.

Nu är det enkelt att komma igång hos Skilling genom att öppna ett demokonto. Klicka här för att komma till Skilling.com och välj ”öppna konto”.

CFD är komplexa instrument och innebär stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar CFD:er hos den här leverantören. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Nästa artikel