Trading-plattformen för nybörjare och proffs

Publicerat: 2021-26-10

En plattform för att göra trading lättillgängligt – både för nybörjare och proffs. Nu kan man gå med hos Skilling på bara några sekunder. Tjänsten erbjuder handel med över 800 olika finansiella instrument över hela världen.

Allt fler svenskar har de senaste åren upptäckt finansvärlden och de olika börserna som finns för att handla med värdepapper över hela världen. Men många, både nybörjare och mer erfarna traders, upplever att det är både krångligt och svårt att handla med exempelvis valutor, kryptovalutor och olika råvaror.

Det här vill Skilling ändra på.

Den nya handelsplattformen är utformad för att göra trading enkelt och tillgängligt för alla. Användarvänligheten är hög och bland många funktioner finns exempelvis en tradingassistent som kan hjälpa användaren vägen genom sina första köp.

Hos Skilling kan man förstås handla med aktier men även bland annat råvaror och valutor. Som kund har man möjlighet att köpa exponering i över 800 olika finansiella instrument och det går även att ta position på om kursen kommer att gå uppåt eller nedåt beroende på vad man har för framtidsutsikter.

Utöver utbud och användarvänlighet erbjuder Skilling kundtjänst på svenska vilket gör att man smidigt kan få svar på eventuella frågor som dyker upp. Att starta ett demo-konto går på bara några sekunder och är helt gratis. Därefter är det bara att fullfölja registreringen med bank-ID när man lärt sig mer om tjänsten och vill handla med riktiga pengar.

Kom igång hos Skilling genom att klicka på länkarna nedan.

CFD är komplexa instrument och innebär stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar CFD:er hos den här leverantören. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Trading med kryptovaluta är inte tillgänglig i Storbritannien.

Handla med mindre spread och på en av marknadens mest användarvänliga plattformar. Öppna konto hos Skilling på bara ett par minuter.

Nästa artikel