Så kan man dela med sig av sina trading-strategier och tjäna extrapengar

Publicerat: 2021-26-10

Många följare i sociala medier eller bekanta som är intresserade av trading? Nu kan man lägga upp sin strategi för andra att följa – och få betalt automatiskt varje månad. Kom igång med Skilling Copy på bara några minuter genom att öppna ett konto hos Skilling.

Överlägsna handelsvillkor och tillgång till mer än 800 olika instrument. Öppna konto hos Skilling här.

Som erfaren investerare och stockpicker kan man ibland få frågor om sin strategi och hur man tänker kring olika aktier eller certifikat. Det kan givetvis vara härligt att dela med sig av sina tankar och idéer till andra börsintresserade investerare, men kanske ännu roligare är det om man dessutom kan få betalt för slitet. Nu finns den möjligheten här – genom Skilling Copy där man smidigt och enkelt kan bli strategileverantör.

Det finns i dagsläget över tusen strategier att följa och eftersom Skilling erbjuder handel med allt från valutor till index världen över finns det ännu gott om plats att hitta sin nisch och sätta upp ett konto. Sedan väljer man själv de avgifter man vill ta ut för sin strategi och får automatiskt betalt varje månad. Det hela blir ett smidigt sätt att krydda sin portfölj med extrapengar och dessutom dela med sig av sina val till publiken.

Spana in över 1000 strategier – så funkar copy trading hos Skilling. Här kan du öppna konto!

Genom att gå med hos Skilling får man presentera sin idé för andra investerare som kan välja att rygga de olika köpen med motsvarande värdeandel i sin egen portfölj. Det gör att alla kan vara med – även om man är ny på börsen och inte kunnat arbeta upp ett lika stort kapital ännu.

För att komma igång behöver man först och främst skapa ett konto hos Skilling och aktivera sitt Skilling cTrader-konto. Därefter loggar man in på Skilling Copy-plattformen och börjar skapa sin strategi.

Skilling är en ny handelsplattform med fokus på användarvänlighet och att göra trading tillåtet för alla. Man har en konkurrenskraftig spread från 0,1 punkter och erbjuder handel med över 800 olika instrument.

Klicka här för att komma igång med ett demokonto på bara några sekunder.

Vill du dela med dig av din strategi till andra investerare. Här kan du öppna konto hos Skilling – kom igång på några sekunder.

CFD är komplexa instrument och innebär stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar CFD:er hos den här leverantören. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Skilling Copy:

Världens snabbast växande gemenskap för copy trading
Låt experterna göra jobbet åt dig
Starta, pausa eller sluta kopiera en strategi med några enkla knapptryck
Skydda dina medel med funktionen Equity Stop Loss
Klicka här för att öppna konto hos Skilling!

Nästa artikel