5 anledningar att välja Skilling

Publicerat: 2021-26-10

Skilling är handelsplattformen med tillgång till finansinstrument över hela världen. Tusentals traders har redan gått med – nu kan man öppna ett demokonto på bara några sekunder.
Här är fem anledningar till att erfarna traders väljer Skilling för sin handel.

Handel över hela världen: Som trader kan det ibland vara svårt att handla de instrument och positioner man vill. Men inte hos Skilling. I utbudet finns över 800 olika valmöjligheter – instrument över hela världen för valutahandel, hävstångshandel och olika index. Spana in utbudet här – nu kan man bli demokund på bara någon minut utan att behöva sätta in pengar.

Konkurrenskraftig spread: Med spreaden menas skillnaden mellan köp och säljpriset för ett visst instrument. Spreaden varierar alltid beroende på bland annat instrument hos marknad men hos Skilling är den så låg som från 0,1 punkter. Spreaden visas alltid i orderrutan när man handlar hos Skilling.

Tryggt och säkert: Genom att tradea på Skillings plattform kan man känna sig säker. Handeln är transparent utan dolda avgifter och courtage och en tydlig bild av alla kostnader. Dina pengar och personuppgifter är helt säkra med en reglerad mäklare. Skilling har dessutom branschledande handelsvillkor och en kundservice på svenska redo att ta sig an de frågor man kan ha gällande sin handel.

Örat mot marken: Beteendemönstret hos traders tenderar att skifta från år till år och från säsong till säsong. Många handlare vill förstås tradea i det som är hett för stunden – och då är Skilling ett mycket bra val. Skilling erbjuder de instrument som kunderna efterfrågar och är ofta tidiga med att lansera nyheter.

Modern tradingplattform: Olika erfarenhet och mål kräver olika tradingplattformar. Därför har Skilling något för alla. Skilling trader är en egenutvecklad handelsplattform för såväl proffs som nybörjare – men i produktportföljen finns också Skilling cTrader och valutaplattformen Skilling MetaTrader 4. Plattformarna är utformade ta handeln till nästa nivå – och viktigast av allt är användarvänligheten. Testa själv på bara några minuter.

CFD är komplexa instrument och innebär stor risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstångseffekt. 66% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar CFD:er hos den här leverantören. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Nästa artikel