Dags att köpa ny säng? Därför är sängprovning ett måste

Många som står inför ett sängköp missar att göra en professionell sängprovning, vilket riskerar att man köper helt fel säng för sin kroppstyp.
– Bra sängar kan hålla i upp till 30 år. Därför är det viktigt att man investerar i en säng som ger rätt stöd åt kroppen, säger Jennifer Shabo, sängexpert på JENSEN | SLEEPACY.

PASSA PÅ: Boka en kostnadsfri sängprovning i JENSEN | SLEEPACY’s butik i MOOD Stockholm. Just nu får du en present på köpet (värde 590 kr).

Det bästa sättet för att hitta rätt säng är att boka en sängprovning med en utbildad expert. I JENSEN | SLEEPACY’s butik i MOOD Stockholm har man skapat en komplett sömndestination – en butik med expertrådgivning, produkter och sömntips i en avslappnande atmosfär.

Butiken är uppbyggd utifrån JENSEN | SLEEPACY’s vetenskapliga sovkoncept. Det innefattar allt från att ha en säng av god kvalitet som matchar ens behov, men också faktorer så som temperatur i sovrummet och rutiner under dagen och kvällen. I butiken finns allt man behöver för en god natts sömn – sängkläder, madrasser, pyjamasar, reseprodukter och inredning för ett rofyllt sovrum.

Jennifer Shabo jobbar som sängexpert i JENSEN | SLEPPACY’s butik i MOOD Stockholm. Varje vecka guidar hon människor kring hur man ska tänka inför sängköpet. Det handlar om att matcha kroppstyp och sömnvanor med både rätt säng, kudde och täcke för bästa möjliga sängklimat och sovkomfort.

– Vi får ständigt höra av våra kunder hur deras nya säng har fått dem att sova bättre. Det kan till exempel vara ett tryck mot axeln som har försvunnit, eller att man inte längre vrider och vänder på sig i sängen för att hitta rätt sovställning, säger Jennifer Shabo.

En privat sängprovning är helt kostnadsfri och utan köpkrav, så att man kan gå hem och fundera i lugn och ro på vilken typ av säng som passar bäst. Om man är intresserad av att boka en sängprovning – följ länkarna i den här artikeln för att komma till JENSEN | SLEEPACY’s hemsida.

PASSA PÅ: Boka en kostnadsfri sängprovning i JENSEN | SLEEPACY’s butik i MOOD Stockholm här. Just nu får du en present på köpet (värde 590 kr).

BOKA EN GRATIS SÄNGPROVNING – FÅ PRESENT PÅ KÖPET (VÄRDE 590 KR)

Just nu får du en present på köpet (värde 590 kr) när du bokar en gratis sängprovning. Erbjudandet gäller för sängprovningar som bokas och genomförs innan 30 november 2022. Du får produkten i butiken efter genomförd sängprovning. Inga köp krävs.

Välj mellan 4 produkter:
Resekudde – 590 kr
Resesjal – 490 kr
Sovmask – 590 kr
Gosedjur – Nattuggla eller Morgonfågel 390 kr

Om JENSEN | SLEEPACY

JENSEN | SLEEPACY ser det som sitt uppdrag att förbättra din sömnhälsa som helhet. Att få en god natts sömn är livsviktigt. Därför har deras sömnexperter utformat allt du behöver och guidar dig till rätt säng, de bästa tillbehören och sömnrutinerna för att optimera din sömn.

Besök butiken i MOOD Stockholm på Norrlandsgatan 13 i Stockholm.

Nästa artikel