5 anledningar till att boka en sängprovning

Hos JENSEN | SLEEPACY i MOOD Stockholm erbjuds professionell sängprovning – helt kostnadsfritt. Här listar vi fem anledningar till att boka en sängprovning.

PASSA PÅ: Boka en kostnadsfri sängprovning i JENSEN | SLEEPACY’s butik i MOOD Stockholm här. Just nu får du en present på köpet (värde 590 kr).

1. Svårt att veta själv hur rätt säng ska kännas

Vad som är rätt säng är subjektivt och flera faktorer som kroppstyp och sovställning spelar in. Därför är det bästa sättet för att hitta en säng som matchar dina behov att boka in en sängprovning med en utbildad expert. Att prova många olika sängar med experthjälp är a och o för ett lyckat sängköp!

2. Rätt säng kan förbättra din sömnkvalitet

Många som sover i fel säng för deras kroppstyp behöver byta sovställning ofta, eller vaknar på morgonen med stel rygg och nackont. För en god natts sömn är det viktigt att sova i en ergonomiskt riktig säng. Det ger stöd åt din kropp och hjälper ryggens leder, muskler och diskar att förbli i en neutral position, samtidigt som trycket mot kroppen ska vara lågt.

3. Du välkomnas till en komplett sömndestination – mitt i Stockholms city
JENSEN | SLEEPACY vill förbättra människors sömnhälsa som helhet. De har samlat på sig mängder av kunskap och erfarenhet, underbyggd av vetenskap, och anpassat den efter dina specifika behov. I deras butik i MOOD Stockholm har de hela paketet: allt från de perfekta produkterna och tillbehören till välbeprövade sömnrutiner och individuell sängprovning.

4. JENSEN | SLEEPACY’s koncept är välbeprövat av fysioterapeuter
Företagets sömnkoncept utvecklat av experter – med guide till rätt säng, de bästa tillbehören och viktigaste sömnrutinerna – är välbeprövat. Både läkare, fysioterapeuter och svenska OS-idrottare har testat konceptet med fantastiska resultat. Om du blir nyfiken på att testa kan du boka in en individuell sängprovning.

5. Det är kostnadsfritt och utan köpkrav
En sängprovning hos JENSEN | SLEEPACY är kostnadsfri och utan köpkrav, så att man kan gå hem och fundera i lugn och ro på vilken typ av säng som passar bäst. Att köpa säng är ett stort beslut, därför är det viktigt att inte ha bråttom utan lägga ned den tid som krävs för att hitta en säng som passar just dig.

PASSA PÅ: Boka en kostnadsfri sängprovning i JENSEN | SLEEPACY’s butik i MOOD Stockholm här. Just nu får du en present på köpet (värde 590 kr).

BOKA EN GRATIS SÄNGPROVNING – FÅ PRESENT PÅ KÖPET (VÄRDE 590 KR)

Just nu får du en present på köpet (värde 590 kr) när du bokar en gratis sängprovning. Erbjudandet gäller för sängprovningar som bokas och genomförs innan 30 november 2022. Du får produkten i butiken efter genomförd sängprovning. Inga köp krävs.

Välj mellan 4 produkter:
Resekudde – 590 kr
Resesjal – 490 kr
Sovmask – 590 kr
Gosedjur – Nattuggla eller Morgonfågel 390 kr

Om JENSEN | SLEEPACY

JENSEN | SLEEPACY ser det som sitt uppdrag att förbättra din sömnhälsa som helhet. Att få en god natts sömn är livsviktigt. Därför har deras sömnexperter utformat allt du behöver och guidar dig till rätt säng, de bästa tillbehören och sömnrutinerna för att optimera din sömn.

Besök butiken i MOOD Stockholm på Norrlandsgatan 13 i Stockholm.

Nästa artikel