3 enkla steg: Boka en privat sängprovning i Stockholm – kostnadsfritt

Att få professionell hjälp är A och O inför ett sängköp. I JENSEN | SLEEPACY’s butik i MOOD Stockholm i centrala Stockholm kan man boka tid med en utbildad expert för en komplett sängkonsultation. Det är helt kostnadsfritt och utan köpkrav.

PASSA PÅ: Boka en kostnadsfri sängprovning i JENSEN | SLEEPACY’s butik i MOOD Stockholm här. Just nu får du en present på köpet (värde 590 kr).

Att köpa säng kan vara krångligt. Valet är högst individuellt och flera faktorer, som sovställning och kroppstyp, avgör vilken typ av säng man skall ha. Men det som gäller för alla är att aldrig kompromissa kring valet av säng och sängtillbehör, eftersom det har stor inverkan på nattsömnen.

– Genom att välja rätt säng kan man få betydligt bättre sovkomfort genom att tryckpunkter mot kroppen minskar. Rätt säng ger också ett behagligt stöd för ryggen, säger Jennifer Shabo, sängexpert på JENSEN | SLEEPACY.

Jennifer Shabo betonar vikten av att ta professionell hjälp när det är dags att köpa ny säng.

– Det är svårt att själv lista ut vad som är en bra säng, eftersom många faktorer spelar in. Därför finns vi i butiken i MOOD Stockholm för att matcha dina behov och önskemål med rätt säng. Det är viktigt att inte förhasta ett sängköp, utan testa många olika sängar, säger Jennifer Shabo.

I JENSEN | SLEEPACY’s butik i gallerian MOOD Stockholm har man skapat en komplett sömndestination – en butik med rådgivning, produkter och tips, i en avslappnande atmosfär. Här kan man få en privat sängprovning över en kopp te, som tar cirka en timme.

För att göra en sängprovning i JENSEN | SLEEPACY’s butik förbokar man sin tid genom tre enkla steg:

1. Klicka på en av länkarna i den här artikeln för att komma till JENSEN | SLEEPACY’s hemsida
2. Fyll i dina personuppgifter i kontaktformuläret. Det tar bara någon minut
3. En sängexpert kommer kontakta dig för att boka in en tid för kostnadsfri sängprovning

PASSA PÅ: Boka en kostnadsfri sängprovning i JENSEN | SLEEPACY’s butik i MOOD Stockholm här. Just nu får du en present på köpet (värde 590 kr).

BOKA EN GRATIS SÄNGPROVNING – FÅ PRESENT PÅ KÖPET (VÄRDE 590 KR)

Just nu får du en present på köpet (värde 590 kr) när du bokar en gratis sängprovning. Erbjudandet gäller för sängprovningar som bokas och genomförs innan 30 november 2022. Du får produkten i butiken efter genomförd sängprovning. Inga köp krävs.

Välj mellan 4 produkter:
Resekudde – 590 kr
Resesjal – 490 kr
Sovmask – 590 kr
Gosedjur – Nattuggla eller Morgonfågel 390 kr

Om JENSEN | SLEEPACY

JENSEN | SLEEPACY ser det som sitt uppdrag att förbättra din sömnhälsa som helhet. Att få en god natts sömn är livsviktigt. Därför har deras sömnexperter utformat allt du behöver och guidar dig till rätt säng, de bästa tillbehören och sömnrutinerna för att optimera din sömn.

Besök butiken i MOOD Stockholm på Norrlandsgatan 13 i Stockholm.

Nästa artikel