Därför är det smart att ta hjälp med rekryteringen

En rekrytering som går fel kan kosta företaget rejält med både tid & pengar. Svenska företag förlorar så mycket som 700 000 kronor på att anställa personal som inte blir kvar, enligt en undersökning av Poolia. Att ta hjälp av experter minskar alltså inte bara risken för en rejäl förlust – det kan också göra rekryteringen till en riktigt lönsam affär.

Vill du undvika att ditt företag förlorar tusentals kronor på en misslyckad rekrytering?
Klicka här för att komma i kontakt med Lernias experter redan i dag – utan kostnad.

Ett företag som behöver anställa någon till en högre position önskar ofta att det går undan. Man vill att rekryteringen snabbt ska bli avklarad så att inte företagets resultat riskerar att bli lidande.

För att spara tid kan det vara lätt att leta efter en ersättare som liknar den som hade tjänsten innan – men det kan visa sig vara helt fel för företaget.

Om man istället passar på att tänka nytt vid en rekrytering har man chans att få en förbättring i hela arbetsgruppen. Den nyanställde kan bidra till en positiv utveckling i företagets dynamik. Men det här ställer såklart högre krav på rekryteringsprocessen – något som Lernia kan hjälpa en med.

Just nu: Här kan alla företag få hjälp – anmäl dig gratis på 30 sekunder.

Genom att vända sig till en expert inom området har man möjlighet att låta rekryteringen bli en riktigt gynnsam affär.

Lernia kan erbjuda kvalificerad hjälp med att ta fram kandidater som verkligen passar tjänstens kravprofil. Detta ger också företaget möjlighet att frigöra värdefull tid som istället kan läggas på att utveckla verksamheten i övrigt.

Rekryteringsbolag arbetar på många olika sätt, men det är en sak som gör Lernias tjänst unik: Möjligheten att söka kandidater bland de man själva utbildar.

Tack vare sina certifierade YH-utbildningar har Lernia nämligen en omfattande kandidatbas – som även ständigt fylls på. Genom att kontakta Lernia redan i dag kan företaget få hjälp att hitta nästa stjärnskott.

Rekryterar ditt företag rätt? Här kan du enkelt ta reda på svaret med hjälp av Lernia – helt gratis.

Nästa artikel