Alla barn förtjänar en trygg uppväxt – så enkelt är det att vara med och skapa förändring

Alla barn förtjänar en trygg och kärleksfull uppväxt – men tyvärr ser verkligheten annorlunda ut. Som fadder hos SOS Barnbyar är du med och gör skillnad – på riktigt. Så här enkelt är det att vara med och skapa förändring.

Krig, katastrofer och fattigdom – det finns många anledningar till att människor tvingas fly och leva i utsatthet. Oavsett anledning är det alltid en grupp som drabbas värst: barnen.

För att ge fler barn möjlighet till en trygg, varm och kärleksfull uppväxt finns SOS Barnbyar. Organisationen finns i närmare 140 länder världen över och deras syfte är att genom olika typer av insatser hjälpa barn som lever i utsatthet.

Vill du vara med och stötta SOS Barnbyars viktiga arbete finns möjligheten att bli fadder. Så här enkelt går du till väga:

Klicka här för att komma till SOS Barnbyars hemsida.

Välj sedan vilket typ av fadderskap du vill ha: Som familjefadder är du med och stöttar SOS Barnbyars långsiktiga arbete där det behövs som mest, som barnfadder är du fadder till ett specifikt barn och som byfadder är du fadder för en hel barnby.

Det sistnämnda kostar endast 250 kronor i månaden – det vill säga drygt 8 kronor om dagen. En liten summa för en insats som kan vara rent av livsavgörande.

När du har registrerat dig får du hem ett välkomstpaket med en fadderhandbok och en autogiroanmälan, om du inte redan har ett aktivt autogiro. Två gånger per år får du även uppdateringar från barnbyn. Varje år får du också hem tidningen SOS Barn.

SOS Barnbyar Sverige har ett 90-konto, vilket innebär att de uppfyller de krav som Svensk Insamlingskontroll har formulerat för alla insamlingsorganisationer. Under 2021 kunde 76,1 procent av insamlade medel användas till organisationens arbete runt om i världen.

Vill du vara med och bidra till att fler barn får en kärleksfull uppväxt är det bara att klicka på länken nedan, för att komma till SOS Barnbyars hemsida. Varje fadderskap gör skillnad.

Det här är SOS Barnbyar

SOS Barnbyar är en ideell organisation som finns i närmare 140 länder världen över. Deras syfte är att genom olika typer av insatser hjälpa barn som lever i utsatthet.

Organisationen har ett 90-konto vilket innebär att de regelbundet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Klicka här för att läsa mer.

Under 2021 samlade SOS Barnbyar in 399 miljoner kronor. 76,1% av pengarna gick direkt till att stötta barnen.

Nästa artikel