Tjänsten som hjälpt tiotusentals svenskar få bättre ränta – direkt i mobilen

Publicerat: 2022-12-7

Visste du att det finns en gratistjänst som jämför lån åt dig och på så sätt hjälper dig att få bättre ränta? Tjänsten heter Likvidum – så här fungerar den.

De allra flesta behöver någon gång i livet ta ett privatlån. Anledningarna kan vara många: det kan exempelvis handla om ett nödvändigt akut inköp eller att man drabbas av en oförutsedd utgift som helt enkelt inte gick att förutspå.

När det väl händer vill man självklart låna pengar till så bra ränta som möjligt. Av den anledningen finns Likvidum.

Likvidum är en smidig gratistjänst som hjälper dig att jämföra banker och långivare för att hitta det lån som ger dig de mest förmånliga villkoren utifrån dina förutsättningar.

Att använda Likvidum är enkelt och du gör det direkt i mobilen. Allt du behöver göra är att klicka här och sedan fylla i ett kort formulär.

Likvidum jämför sedan låneerbjudanden från ett flertal banker och låneföretag samtidigt och hittar det lån som passar just dig bäst. Ansökan görs tryggt med BankID och endast en kreditupplysning sker, trots att du får svar från många olika långivare.

Skulle det vara så att du redan har befintliga lån så erbjuder Likvidum även möjligheten att samla dem i ett enda större lån. Med ett så kallat samlingslån får du i regel en avsevärt bättre ränta och en lägre månadskostnad – något som i sin tur gör att du kan spara tusenlappar varje månad.

För att teckna ett lån genom Likvidum finns några grundläggande krav. Du ska vara 18 år gammal och folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaka. Du ska också ha en månadsinkomst på minst 10 000 kronor och vara fri från skulder hos Kronofogden sedan minst sex månader.

Tiotusentals svenskar har redan använt sig av Likvidum för att få bättre lånevillkor och på sajten Trustpilot, där de har ett genomsnittligt betyg på 4,6 av 5, delar deras många nöjda kunder med sig av sina positiva erfarenheter.

”Allt gick snabbt och smidigt och jag fick en bra ränta”, skriver bland annat signaturen Johan.

Är det så att du är i behov av ett lån redan i dag, eller vill samla dina befintliga lån, är det bara att klicka på länken nedan för att komma till Likvidum.

Klicka här för att komma till Likvidum!

Det här krävs för att teckna ett lån genom Likvidum

För att kunna låna pengar måste du till att börja med uppfylla några grundläggande krav. För att teckna ett lån genom Likvidum ska du:

✅ Vara minst 18 år vid ansökningstillfället

✅ Ha en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden

✅ Vara folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader

✅ Inte ha några skulder hos Kronofogden (skuldfri sedan minst sex månader)

Nästa artikel