Niklas sänkte sina lånekostnader genom att samla sina lån: ”Känns underbart”

Publicerat: 2022-10-8

Likvidum är den smarta gratistjänsten som har hjälpt tiotusentals svenskar att få bättre lånevillkor. En av alla som har lyckas sänka sina lånekostnader med hjälp av Likvidum är Niklas.

”Känns underbart att få ner räntor men framför allt månadskostnaden!”, skriver han på sajten Trustpilot.

Visste du att du kan spara tusenlappar varje månad genom att samla dina befintliga lån i ett så kallat samlingslån?

Likvidum är den kostnadsfria tjänsten som hjälper dig med just detta.

Med deras smarta jämförelsetjänst för lån från 10 000 kr ända upp till 600 000 kr får du den perfekta hjälpen att samla dina befintliga lån och krediter till ett samlingslån med bättre villkor och lägre ränta – anpassat efter din ekonomi.

Samla dina lån med Likvidum – gör en kostnadsfri ansökan här!

En av alla som har tagit hjälp av Likvidum är Niklas. På omdömessajten Trustpilot, där Likvidum har ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5, berättar han om hur han tack vare Likvidum har lyckats få ner sina lånekostnader.

”Jag fick världens hjälp att samla lån! Känns underbart att få ner räntor men framför allt månadskostnaden!”, skriver han.

Och han är långt ifrån ensam om att dela med sig av sin uppskattning.

”Hjälpte mig snabbt och smidigt att sänka min ränta med hälften, är väldigt nöjd!”, skriver bland annat Christopher.

Över 100 000 kunder har redan använt sig av Likvidum för att få bättre lånevillkor. Vill du också göra det är det bara att klicka på länken här under, för att komma till Likvidum.se.

Klicka här för att ansöka om ett samlingslån hos Likvidum!

Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 200 000 kr, 8 års återbetalningstid, nominell ränta 7,45 % och 495 kr i startavgift samt 20 kr i aviavgift blir den effektiva räntan 7,78 %. Totalkostnad: 268 128 kr eller 2 793 kr/månad fördelat på 96 inbetalningar. Individuell ränta 2,95 %–25,95 % (effektiv ränta 2,99 %–29,27 %). Återbetalningstid 1–15 år. Ansökan skickas till de kreditgivare som matchar din profil. (2022-04-06).

Det här krävs för att teckna ett samlingslån genom Likvidum

För att få teckna ett samlingslån måste du till att börja med uppfylla några grundläggande krav. Grundkrav för att samla lån hos Likvidum:

✅ Minst 18 år

✅ Folkbokförd i Sverige

✅ Månadsinkomst på 10 000 kr eller mer

✅ Inga skulder hos Kronofogden

Nästa artikel