Kostnadsfria tjänsten har hjälpt tusentals att hitta rätt lån: ”Supernöjd”

Publicerat: 2022-21-6

Likvidum är den kostnadsfria jämförelsetjänsten som hjälper dig att få bättre lånevillkor. I dagsläget har över 100 000 kunder använt sig av Likvidum och på omdömessajten Trustpilot delar många med sig av sina positiva upplevelser.

”Fick sådan hjälp med att sänka min ränta, är supernöjd”, skriver bland annat Lars.

Det finns många anledningar till att man ibland behöver låna pengar.

Oavsett vad ens anledning är så är det viktigt att man hittar ett lån som passar en och inte bara nappar på första bästa lånerbjudande. Just av den anledningen finns Likvidum.

Likvidum är en tjänst som jämför lån hos olika långivare, från 10 000 kronor ända upp till 600 000 kronor. I och med detta får du ett bättre underlag att hitta ett lån med bra villkor och låg ränta. Självklart är tjänsten helt gratis att använda.

I behov av ett lån? Klicka här för att ta hjälp av Likvidum!

Och det är många svenskar som har tagit hjälp av Likvidum för att få bättre lånevillkor.

På omdömessajten Trustpilot, där Likvidum har ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5, delar många med sig av sina positiva erfarenheter av tjänsten.

”Mycket bra service när jag behövde hjälp med att förbättra min jobbiga situation med höga räntor”, skriver bland annat Anna-Bell.

”Fick sådan hjälp med att sänka min ränta, är supernöjd”, skriver Lars.

Förutom att vara en jämförelsetjänst så erbjuder Likvidum även möjligheten att samla sina lån – även det något som i regel brukar resultera i en avsevärt bättre ränta och lägre månadskostnad.

En av alla som har använt Likvidum för att samla sina lån är Magnus, som ger tjänsten fem av fem stjärnor på Trustpilot.

”Än så länge är det den bästa servicen när det gäller att samla lite lån!”, skriver han.

För att teckna ett lån genom Likvidum finns några grundläggande krav. Du ska vara 18 år gammal och folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaka. Du ska också ha en månadsinkomst på minst 10 000 kronor och vara fri från skulder hos Kronofogden sedan minst sex månader.

Är det så att du går i lånetankar, eller vill samla dina lån? Gör som 100 000 andra och ta hjälp av Likvidum genom att klicka på länken här under!

Klicka här för att komma till Likvidum!

Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 200 000 kr, 8 års återbetalningstid, nominell ränta 7,45 % och 495 kr i startavgift samt 20 kr i aviavgift blir den effektiva räntan 7,78 %. Totalkostnad: 268 128 kr eller 2 793 kr/månad fördelat på 96 inbetalningar. Individuell ränta 2,95 %–25,95 % (effektiv ränta 2,99 %–29,27 %). Återbetalningstid 1–15 år. Ansökan skickas till de kreditgivare som matchar din profil. (2022-04-06).

*Personen på bilden har ingenting med innehållet i artikeln att göra.

Det här krävs för att teckna ett lån genom Likvidum

För att kunna låna pengar måste du till att börja med uppfylla några grundläggande krav. För att teckna ett lån genom Likvidum ska du:

✅ Vara minst 18 år vid ansökningstillfället

✅ Ha en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden

✅ Vara folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader

✅ Inte ha några skulder hos Kronofogden (skuldfri sedan minst sex månader)

Nästa artikel