Det här kan vara bra att tänka på när du ska ta ett privatlån

Publicerat: 2022-15-7

De allra flesta hamnar någon gång i en situation då man behöver ta ett privatlån. När behovet väl uppstår så finns det vissa saker som kan vara bra att tänka på. Ett exempel på detta är att jämföra lån, i stället för att nappa på första bästa låneerbjudande. Just därför finns Likvidum.

Det finns många anledningar till att man ibland behöver låna pengar. Det kan exempelvis handla om att man drabbas av en oförutsedd utgift eller att man behöver göra ett nödvändigt akut inköp.

Oavsett anledning så finns det vissa saker som kan vara bra att tänka på när man ska ta ett lån.

Först och främst ska man vara medveten om att det kostar pengar att låna pengar, och därför endast göra det när man verkligen behöver det.

När man ska låna pengar är det även av yttersta vikt att man hittar ett lån med bra villkor och låg ränta, som är anpassat utifrån ens personliga förutsättningar.

Likvidum är den smidiga gratistjänsten som hjälper dig med just detta.

Tjänsten fungerar på så sätt att du gör din ansökan genom Likvidum som sedan jämför lån från flera olika banker och långivare åt dig. I och med detta får du ett bättre underlag att hitta ett lån med bra villkor och låg ränta, som passar just dig.

I behov av ett lån? Klicka här för att ta hjälp av Likvidum!

För att kunna teckna ett lån genom Likvidum finns några grundläggande krav. Du ska vara minst 18 år vid ansökningstillfället, ha en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden, vara folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader samt inte ha några skulder hos Kronofogden.

I dagsläget har över 100 000 personer använt sig av Likvidum för att få bättre lånevillkor och på sajten Trustpilot, där de har ett genomsnittligt betyg på 4,6 av 5, hyllas tjänsten av deras många nöjda kunder.

”Fick sådan hjälp med att sänka min ränta, är supernöjd”, skriver bland annat Lars.

Är du i behov av ett privatlån och vill få hjälp att hitta ett som passar just dig – ta hjälp av Likvidum. Klicka på länken här under för att göra en ansökan.

Klicka här för att komma till Likvidum!

Det här krävs för att teckna ett lån genom Likvidum

För att kunna låna pengar måste du till att börja med uppfylla några grundläggande krav. För att teckna ett lån genom Likvidum ska du:

✅ Vara minst 18 år vid ansökningstillfället

✅ Ha en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden

✅ Vara folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader

✅ Inte ha några skulder hos Kronofogden (skuldfri sedan minst sex månader)

Nästa artikel