Smarta knepet: Så kan du spara tusenlappar genom att samla dina lån

Publicerat: 2022-21-6

Har du flera smålån med höga månadskostnader som ligger och tickar? Likvidum är den smarta gratistjänsten som hjälper dig att samla dina lån – något som i sin tur kan spara dig tusenlappar varje månad!

Att ha många smålån är sällan gynnsamt för ens ekonomi, detta då höga räntor och aviavgifter gör att den sammanlagda kostnaden snabbt skjuter i höjden. 

Väljer du att slå ihop alla dina lån till ett så kallat samlingslån får du i regel en avsevärt bättre ränta och en lägre månadskostnad – något som gör att du kan spara tusentals kronor varje månad.

Du får också en bättre överblick över dina lån och kan på så sätt få bättre kontroll över din privatekonomi.

Samla dina lån med Likvidum – spara tusenlappar!

Med Likvidums smarta jämförelsetjänst för lån från 10 000 kr ända upp till 600 000 kr får du den perfekta hjälpen att samla dina befintliga lån och krediter till ett samlingslån med bättre villkor och lägre ränta – anpassat efter din ekonomi. 

För att teckna ett samlingslån genom Likvidum finns några grundläggande krav. Du ska vara 18 år gammal och folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaka. Du ska också ha en månadsinkomst på minst 10 000 kronor och vara fri från skulder hos Kronofogden sedan minst sex månader.

Över 100 000 kunder har redan tagit hjälp av Likvidum och på omdömessajten Trustpilot delar många med sig av sina positiva upplevelser av tjänsten. 

”Mycket bra service när jag behövde hjälp med att förbättra min jobbiga situation med höga räntor”skriver bland annat Anna-Bell.

Är du i behov av ett samlingslån, eller ska ta ett förstagångslån och vill jämföra lånerbjudanden från olika långivare? Då är det bara att klicka på länken nedan för att komma till Likvidum. Självklart är tjänsten helt gratis att använda. 

Klicka här för att komma till Likvidum.

Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 200 000 kr, 8 års återbetalningstid, nominell ränta 7,45 % och 495 kr i startavgift samt 20 kr i aviavgift blir den effektiva räntan 7,78 %. Totalkostnad: 268 128 kr eller 2 793 kr/månad fördelat på 96 inbetalningar. Individuell ränta 2,95 %–25,95 % (effektiv ränta 2,99 %–29,27 %). Återbetalningstid 1–15 år. Ansökan skickas till de kreditgivare som matchar din profil. (2022-04-06).

Det här krävs för att teckna ett samlingslån genom Likvidum

För att få teckna ett samlingslån måste du till att börja med uppfylla några grundläggande krav. Grundkrav för att samla lån hos Likvidum:

✅ Minst 18 år

✅ Folkbokförd i Sverige

✅ Månadsinkomst på 10 000 kr eller mer

✅ Inga skulder hos Kronofogden

Nästa artikel