Över 100 000 har använt Likvidum för att få bättre lånevillkor – så fungerar det

Publicerat: 2022-14-6

Är du i behov av ett lån? Likvidum är den smidiga gratistjänsten som jämför lån och på så sätt hjälper dig att få bättre lånevillkor. Över 100 000 kunder har redan tagit hjälp av Likvidum – så här fungerar tjänsten.

Det finns många anledningar till att man ibland behöver låna pengar. Det kan exempelvis handla om att man drabbas av en oförutsedd utgift och behöver ta ett lån för att klara situationen.

Befinner man sig i en pressad situation finns risken att man också tar förhastade beslut. I det här fallet kan det innebära att man väljer första bästa långivare, utan att ha undersökt vilket lån som faktiskt är bäst för en.

För att underlätta i dessa situationer finns Likvidum.

I behov av ett lån? Ta hjälp av Likvidum för att få bättre lånevillkor!

Likvidum är en smidig gratistjänst som jämför lån från 10 000 kr ända upp till 600 000 kr hos olika långivare. I och med detta får du ett bättre underlag att hitta ett lån med bra villkor och låg ränta, som passar just dig.

Varje låneerbjudande innehåller besked om sådant som personlig ränta, effektiv ränta, betalningsvillkor, månadskostnad och total kostnad för lånet. I och med detta ser du alltså vad det skulle kosta att ta ett lån på ett visst belopp hos ett stort antal långivare, redan innan du tecknat lånet.

Skulle det vara så att du redan har befintliga lån så erbjuder Likvidum även möjligheten att samla dem i ett enda större lån. Med ett så kallat samlingslån får du i regel en avsevärt bättre ränta och en lägre månadskostnad – något som i sin tur gör att du kan spara tusenlappar varje månad.

För att teckna ett lån genom Likvidum finns några grundläggande krav. Du ska vara 18 år gammal och folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaka. Du ska också ha en månadsinkomst på minst 10 000 kronor och vara fri från skulder hos Kronofogden sedan minst sex månader.

Över 100 000 kunder har redan tagit hjälp av Likvidum och på omdömessajten Trustpilot delar många med sig av sina positiva erfarenheter av tjänsten.

”Bra, trevliga och hjälpsamma. De hjälpte mig smidigt att få ett bättre lån med lite bättre ränta, och lite lägre månadskostnad”, skriver bland annat Christoffer.

Är det så att du är i behov av ett lån redan i dag, eller vill samla dina befintliga lån, är det bara att klicka på länken nedan för att komma till Likvidum.

Klicka här för att komma till Likvidum.

Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 200 000 kr, 8 års återbetalningstid, nominell ränta 7,45 % och 495 kr i startavgift samt 20 kr i aviavgift blir den effektiva räntan 7,78 %. Totalkostnad: 268 128 kr eller 2 793 kr/månad fördelat på 96 inbetalningar. Individuell ränta 2,95 %–25,95 % (effektiv ränta 2,99 %–29,27 %). Återbetalningstid 1–15 år. Ansökan skickas till de kreditgivare som matchar din profil. (2022-04-06).

Det här krävs för att teckna ett lån genom Likvidum

För att kunna låna pengar måste du till att börja med uppfylla några grundläggande krav. För att teckna ett lån genom Likvidum ska du:

✅ Vara minst 18 år vid ansökningstillfället

✅ Ha en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden

✅ Vara folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader

✅ Inte ha några skulder hos Kronofogden (skuldfri sedan minst sex månader)

Nästa artikel