Lars Wallin inreder lyxsvit – så snor du stilen

Att inreda ett hem är inte alltid lätt. Ta inspiration från designern Lars Wallin som inrett och designat en lyxsvit i Göteborg. Många av de tidlösa produkterna kommer från BoConcept. Med deras kostnadsfria inredningstjänst kan du få hjälp att hitta möbler som passar just din stil!

– När jag hittade BoConcept så kände jag att de hade samma uttryck som mig, säger Lars Wallin.

BoConcept har danska kvalitetsmöbler med en tidlös design. De hjälper dig med kostnadsfri inredningshjälp för att inreda ditt drömhem. Nu har designikonen Lars Wallin inrett en lyxig brölloppssvit med hjälp av deras möbler.

När Wallin fick i uppdrag att inreda den lyxiga bröllopssviten hos Radisson Blu i Göteborg föll valet rätt snabbt på BoConcept som samarbetspartner.

– När jag såg soffan Bergamo i vitt kände jag bara ”där är brölloppssoffan till min svit”.

Och fler produkter från BoConcept blev det. Den ikoniska Imola-fåtöljen har fått en given plats där den välkomnar gästerna från hallen vidare in sviten. Imola är en mjuk fåtölj man gärna kryper upp i samtidigt som dess elegans lyser upp som en sol i rummet.

Vid det robusta och tunga matbordet hittar man stolen Vienna från BoConcept. En lätt men samtidigt bekväm matstol som man gärna sitter länge i.

– Jag ville ha en stol som man vill sitta länge i. Jag tycker det blev jättehärligt med den här, här vill man gärna äta lunch eller middag med sina tärnor.

Att valet föll på just BoConcept som samarbetspartner föll sig ganska naturligt.

– BoConcept har samma uttryck som mig, tidlöshet och fokus på hantverket, samtidigt som man tagit ut svängarna och gjort det lilla extra som bjuder in till en upplevelse.

Han fortsätter:

– Deras produkter är lika vackra från alla vinklar!

En bröllopssvit ska andas lyx och flärd, samtidigt som det ska vara ett ställe för avkoppling och harmoni – något som Wallin verkligen lyckats med i sitt projekt.

Men att skapa en balanserad inredning kan vara svårt – oavsett om det är ett lyxhotell eller ens egna hem. Nu kan du få experthjälp av BoConcepts inredare för att inreda hela ditt hem, ett rum eller bara ett hörn av ett rum.

Om BoConcept

BoConcept är ett dansk premiumvarumärke inom lifestyle med 70 års erfarenhet av design. BoConcept designar, producerar och säljer moderna möbler, tillbehör och belysning. De hjälper dessutom sina kunder att skapa ett personligt hem med omfattande inredningsservice. BoConcept har idag nära trehundra butiker i över sextio länder.

Nästa artikel
Annons