Exklusivt: Ta en smygtitt på vårens hetaste inredningstrender

Det blir ljusare och ljusare, både ute – och inne. Vi har tagit ett snack med BoConcepts inredare Linnéa för att ta reda på vårens hetaste inredningstrender.

– Vi plockar in naturen! Grönt och beige är vårens färger.

Naturliga färger är något vi kommer se mycket av i vår. Bryt dessutom av med lite organiska och kurviga former för att skapa extra rörelse och liv i hemmet.

Soffan Bergamo bjuder in till runda och mjuka former i vår.

– Soffan Bergamo är perfekt för att få in lite rörelse i rummet. Det är en elegant soffa med en rundad loungeenhet på sidan. Den blir en ”statement piece” som lyfter ditt vardagsrum till en helt ny nivå.

Att navigera i inredningsdjungeln är inte alltid helt enkelt. Därför erbjuder BoConcept kostnadsfri inredningshjälp där de ritar upp ett rum eller hela ditt hem och hjälper dig att ta fram ett komplett inredningsförslag med deras danska desginmöbler. Givetvis tar de dina befintliga möbler du vill behålla i beaktning när de tar fram förslaget.

– Vi ses för ett samtal i butiken om din stil och dina visioner. Självklart tar vi dina befintliga möbler i beaktning när vi sätter ihop förslaget.

Hur mycket du sedan väljer att gå vidare med är helt upp till dig.

– Att ta inredningshjälp är ett smart sätt att hitta en hållbar och långsiktig inredning. Vi ger förslag på tidlösa möbler som håller i många, många år.

Linneas förslag på en hållbar inredningsstil är att satsa på tidlösa klassiker för de större och dyrare möblerna. För att sedan uppdatera accessoarer när man känner för att skapa lite förändring.

Få in rörelse i rummet genom en mönstrad matta.

– Känner man att man vill få in lite mer rörelse och djup i hemmet rekommenderar jag verkligen mattan ”Form” som är i 100% New Zealand ull.

Linnéa fortsätter:

– En annan favorit är vår storfavorit Carmo, den är verkligen en tidlös klassiker! Mitt favorittyg just nu är det mossgröna.

Soffan Carmo är en av BoConcepts populäraste soffor.

Om BoConcept

BoConcept är ett dansk premiumvarumärke inom lifestyle med 70 års erfarenhet av design. BoConcept designar, producerar och säljer moderna möbler, tillbehör och belysning. De hjälper dessutom sina kunder att skapa ett personligt hem med omfattande inredningsservice. BoConcept har idag nära trehundra butiker i över sextio länder.

Nästa artikel
Annons