7 smarta fördelar – därför bör du använda dig av en inredare

De senaste åren har allt fler valt att ta hjälp av en inredare när de ska inreda sitt hem. Fördelarna är många, samtidigt som man sparar tid får man experthjälp med att hitta möblerna som matchar ens stil och personlighet. BoConcepts inredningstjänst är helt kostnadsfri. Här nedan har vi listat några av alla fördelar!

1. Skräddarsytt efter dina behov

Vi är alla olika och har olika behov. Tar du hjälp av en inredare kan du vara säker på att ditt hem kommer bli helt anpassat efter dig.

2. En hållbar inredning
Hur många gånger har man inte handlat ny inredning eller nya kläder för att bara några veckor senare tröttna helt? En inredare vet vad som är trendigt just nu, men också vad som är tidlöst och kommer passa i ditt hem en längre tid framöver.

– Ett tips är att använda sig av trendiga detaljer, men hålla de större möblerna mer tidlösa, berättar inredaren Linnéa

3. Kostnadsfri experthjälp
Att få inredningshjälp behöver inte vara dyrt – faktum är att det inte behöver kosta alls. BoConcept erbjuder nämligen helt kostnadsfri inredningshjälp. Man träffar en inredare i butiken, sedan får man ett helt kostnadsfritt inredningsförslg. Hur mycket man väljer att köpa eller inte köpa är sedan helt upp till en själv.

4. Mer tid till annat
De allra flesta kan nog hålla med om att inredningsprojekt tar en hel del tid. Men med en inredare får man i stället mer tid över till annat! Inredaren lär känna dig och din stil och tar fram ett komplett förslag som passar dig, din stil och livsstil.

5. Prisvärda designmöbler
BoConcept arbetar tillsammans med några av Danmarks och världens främsta designers. Detta gör att man som kund kan ta del av dansk kvalitetsdesign – till ett förmånligare pris. Inredaren hjälper dig att hitta möbler som passar både din stil och budget.

6. Ett personligt hem
Det kan låta konstigt, men vi vill faktiskt påstå att ditt hem blir mer personligt om en inredare inreder det. Att hitta rätt och veta var man ska leta kan nämligen vara väldigt svårt, vilket lätt resulterar i massproducerade och många ”tillfälliga” möbler som aldrig byts ut – för man hittar aldrig rätt. En inredare är däremot expert på sitt område och hittar snabbt personlig inredning som passar perfekt i ditt hem.

7. Ett ekonomiskt alternativ
Vi har redan sagt att man hos BoConcept får helt kostnadsfri inredningshjälp. Men genom att använda sig av en inredare ökar man också chansen för att vilja behålla möblerna under en längre tid. Man köper inte heller en massa tillfälliga möbler som på sikt ska uppdateras – utan det blir rätt med en gång.

– Vi lär känna dig och din stil och hittar sedan möbler som passar din livsstil, säger inredaren Linnéa.

Om BoConcept

BoConcept är ett dansk premiumvarumärke inom lifestyle med 70 års erfarenhet av design. BoConcept designar, producerar och säljer moderna möbler, tillbehör och belysning. De hjälper dessutom sina kunder att skapa ett personligt hem med omfattande inredningsservice. BoConcept har idag nära trehundra butiker i över sextio länder.

Nästa artikel
Annons