Det här är BoConcept – dansk kvalitetsdesign i Stockholm

Våra hem har aldrig varit viktigare för oss än nu. Det är inte längre bara en plats att bo på, utan också en plats där vi arbetar, tränar, samlar familj och vänner. Danska premiumvarumärket BoConcept genomsyras av kvalité och toppmodern design, och har över 70 år i branschen.

– Vi ser att en personlig inredning blir allt viktigare, speciellt nu när vi tillbringat så mycket tid i hemmet, säger Mimmi Lobendahl, VD på BoConcept Stockholm.

Föreställ dig ett hem som har designats för att passa din livsstil och spegla din personlighet. Unika möbler och inredningsdetaljer med färgnyanser som återspeglar just dig. Samtidigt som man vill ha en personlig stil är det också viktigt att tänka tidlöst och hållbart.

Design och trender är i konstant förändring. Trots detta har BoConcept lyckats hålla sig ständigt aktuella och gått i bräschen för dansk kvalitetsdesign i 70 år.

– Vi ser att efterfrågan på både mer personliga lösningar men också hållbara lösningar ökar. Man vill investera i möbler som kan hänga med många år framöver, säger Mimmi.

Hos BoConcept hittar man mängder av trendiga designmöbler att inreda hemmet med. Deras tidlösa klassiker ger ditt hem en stilren och hållbar inredning som håller år efter år. Exempelvis har den eleganta soffan Modena varit en bästsäljare i flera år.

Stilrena Modena passar även de minsta utrymmena och har varit en bästsäljare i flera år.

Företaget grundades i Danmark 1952 av de unga möbelsnickarna Jens Ærthøj och Tage Mølholm. På bara 70 år har BoConcept vuxit och blivit världens mest globala möbelhandlare, med butiker i 65 länder på sex kontinenter.

BoConcept kan dessutom skylta med flera stora och respekterade namn inom formgivning, både i och utanför Danmark. Morten Georgsen, Henrik Perdersen och Karim Rashid är bara några av de respekterade kreatörerna de jobbar med. Där den sistnämnda tagit fram det vackra och omåttligt populära matrumssetet Ottawa, som dessutom belönats med en Red Dot Award.

En annan stor fördel med BoConcept är att man som kund kan få helt kostnadsfri inredningshjälp. På ett helt förutsättningslöst möte träffar man en inredningsdesigner som planerar hela ditt hem, ett rum eller bara ett hörn. Om man sedan väljer att gå vidare med några av möblerna eller inredningsdetaljerna är helt upp till en själv.

Om BoConcept

BoConcept är ett dansk premiumvarumärke inom lifestyle med 70 års erfarenhet av design. BoConcept designar, producerar och säljer moderna möbler, tillbehör och belysning. De hjälper dessutom sina kunder att skapa ett personligt hem med omfattande inredningsservice. BoConcept har idag nära trehundra butiker i över sextio länder.

Nästa artikel
Annons