Boka en inredare för ditt hem – helt kostnadsfritt hos BoConcept

Går du i renoveringstankar? Eller vill du bara fräscha upp eller möblera om ett rum? Oavsett hur stort eller litet ditt projekt är kan du få hjälp av ett proffs hos BoConcept. Inredaren hjälper dig planera och skräddarsyr en lösning för just dina behov. Det bästa av allt är att tjänsten är helt kostnadsfri – även om du väljer att inte köpa något.

Ett hem ska passa din livsstil och spegla din personlighet. Öppna ytor, sociala möbler eller tidlös elegans med väl valda detaljer. Att faktiskt hitta rätt är inte alltid det enklaste. Men med BoConcepts inredningsservice kan man snabbt och enkelt få professionell hjälp med att skapa sitt drömhem.

Att boka in en ett möte med en inredare är dessutom helt kostnadsfritt och utan några som helst förbindelser. På ett första möte ses man i butiken, hemma hos dig eller digitalt för att sätta en vision, spåna idéer och börja planera.

– Vi hjälper till med allt från inredning av ett helt hus, till ett rum eller bara ett hörn i en lägenhet, säger inredaren Linnéa som arbetar i BoConcepts butik på Kungsgatan i Stockholm.

Inredaren presenterar sedan förslag på vad du kan göra för att skapa ditt drömhem. Självklart tas befintliga möbler du vill behålla i beaktning för att du ska få ett så hållbart och personligt hem som möjligt. Vilka produkter du sedan vill gå vidare med är helt upp till dig.

– Inredningstjänsten är helt gratis, vill man inte köpa några möbler alls tar vi inte betalt för timmarna vi lagt ner, säger Linnéa.

Så här fungerar tjänsten: 

1. Det första steget är ett samtal i butiken, virtuellt eller hemma hos dig, där inredaren får lära känna din stil, dina idéer och dina livsstilskrav.

2. Tillsammans skapar ni din stil, som oftast även innefattar dina befintliga möbler. BoConcept kan optimera en specifik design eller ge råd om hur du sätter samman olika delar eller hela heminredningen – valet är helt och hållet ditt.

3. Din design kommer att passa din budget och livsstil, och samtidigt återspegla din unika personlighet. När du är 100% nöjd ser inredaren till att den blir verklighet, med så mycket eller lite hjälp du behöver.

Om BoConcept

BoConcept är ett dansk premiumvarumärke inom lifestyle med 70 års erfarenhet av design. BoConcept designar, producerar och säljer moderna möbler, tillbehör och belysning. De hjälper dessutom sina kunder att skapa ett personligt hem med omfattande inredningsservice. BoConcept har idag nära trehundra butiker i över sextio länder.

Nästa artikel